VIDEO / Rădoi, un nou gol, Ion Marin, spre "Săpăliga" Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lui Mirel i-a prins bine retragerea de la naţională
Lui Mirel i-a prins bine retragerea de la naţională

Retragerea de la naţională pare să fi fost de bun augur pentru Mirel Rădoi! De când a luat hotărârea de a se dedica sută la sută echipei sale de club, fostul stelist s-a transformat într-un veritabil golgheter. După ce a marcat etapa trecută pentru Al-Hilal, joi seară, "închizătorul" a recidivat.

Dacă duminică, Mirel punctase printr-un şut "bombă", de această dată, el a transformat un penalty. Golul său a fost unul important, fiind primul al meciului cu Al-Najran şi cel care a deschis drumul formaţiei din Riad spre o victorie categorică, scor 3-0. Acesta a fost primul succes obţinut de Al-Hilal sub comanda noului antrenor, argentinianul Gabriel Calderon.

VEZI GOLUL LUI RĂDOI DIN PENALTY

Echipa lui Ion Marin face "furtună" în deşert!

Românii fac spectacol în Arabia Saudită. Al-Ettifaq, trupa pregătită de Ion Marin, a învins şi ea cu 3-0 în ultima etapă a campionatului. Formaţia din Dammam s-a impus în faţa celor de la Al-Qadisiya şi îşi continuă marşul spre un loc calificant în Liga Campionilor Asiei. Pentru a ajunge în această competiţie, Al-Ettifaq trebuie să se claseze pe unul dintre primele patru locuri la finalul campionatului. În urma rezultatelor din această rundă, Al-Ittihad rămâne pe primul loc cu 26 de puncte din 12 partide. Al-Ettifaq e pe doi cu un punct mai puţin, dar cu o partidă mai mult.

Al-Hilal se află pe poziţia a treia cu 24 de puncte. Totuşi, echipa lui Rădoi a bifat doar zece jocuri, având trei restanţe din cauza participării în Liga Campionilor Asiei. Al-Nassr, gruparea antrenată de Walter Zenga, şi la care evoluează Ovidiu Petre şi Răzvan Cociş e pe pe patru cu 24 de puncte din 13 meciuri.

Vezi golurile echipei lui Ion Marin

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite