VIDEO: Bătaie generală ca în filme la Peterborough - Notts!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cotidianul englez "The Sun" scrie pe larg despre incidentele de la meciul Peterboroguh - Notts County de marţi, din liga a treia engleză, în care jucătorii ambelor echipe s-au bătut ca în filme de mai multe ori.

Meciul s-a încheiat cu victoria oaspeţilor, 3-2, ceea ce a inflamat şi mai mult spiritele. Pe teren, nervii s-au materializat în primul rând prin cele şase cartonaşe galbene şi două roşii. În plus, partida a avut parte de două bătăi de pomină. Primul scandal a izbucnit în minutul 66, când Grant McCann de la gazde a fost elminat după un fault urât la Alan Judge.

Jucătorii celor două echipe au început să se îmbrâncească, apoi s-au încăierat, fiind nevoie de intervenţia echipelor tehnice care au potolit scandalul după aproape 10 minute.

La final, însă, urma runda a doua, mult mai spectaculoasă, unde până şi echipele tenice au sărit la bătaie. Un jucător care şi-a păstrat anonimatul a povestit pentru cotidianul englez prin ce a trecut: "În mod normal, în cazul unor astfel de incidente, jucătorii ajung să se îmbrâncească şi cam asta e tot. Acum a fost urât de tot. Nimeni nu vroia să cedeze. S-au dat pumni cu nemiluita chiar şi în bătaia din timpul meciului. Apoi, când arbitrul a fluierat finalul, a fost ca şi cum gongul a dat startul rundei a doua. De data aceasta, staffurile tehnice şi chiar şi jucătorii care nu au fost incluşi în lot şi stăteau în tribune, au alergat în teren şi au participat la bătaie", a spus fotbalistul.

"A fost cea mai serioasă bătaie pe care am văzut-o pe un teren de fotbal", a declarat un alt jucător, de asemenea, sub protecţia anonimatului. Din fericire, în urma bătăilor, nimeni nu a fost rănit grav.

După bătaie şi speriaţi de Federaţia engleză care promite sancţiuni drastice, şefii celor două cluburi au dat vina, evident, pe... arbitru.

"După ce am văzut eu, ambele echipe erau nemulţumite de arbitraj. Nu a fost vina jucătorilor. Unul dintre oficialii lui Notts, mi-a spus că, dacă trebuie cineva sacnţionat de Federaţie, ar trebui pedepsit arbitrul Woolmer pentru că a declanşat revolta asta", a spus directorul sportiv al lui Peterborough, Barry Fry.

Incidentele au fost atât de serioase încât mulţi dintre bătăuşi sunt anchetaţi şi de poliţia locală, de unde şi cei de la Federaţiei au cerut probele pe baza cărora vor judeca incidentul.

Umăriţi imagini de la bătaia de la finalul meciului:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite