VIDEO Mutu: „Nu sunt în formă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VIDEO Mutu: „Nu sunt în formă“
VIDEO Mutu: „Nu sunt în formă“

Atacantul Fiorentinei şi al naţionalei recunoaşte că mai are de tras până să revină la adevărata lui valoare. Cum până la meciul României cu Franţa, din preliminariile Mondialului din Africa de Sud, au rămas mai puţin de două săptămâni, ambii selecţioneri trăiesc sentimente diferite.

Răzvan Lucescu are motive să fie mulţumit. Unul dintre cei mai importanţi fotbalişti din lotul tricolorilor, Adrian Mutu, pare a-şi reveni rapid la forma care l-a consacrat.

După o evoluţie ştearsă în prima manşă a play-off-ului Ligii Campionilor, contra portughezilor de la Sporting, scor 2-2, „Briliantul”, deşi rezervă, a jucat entuziasmant, sâmbătă, contra Bolognei, în campionat. Introdus la pauză, internaţionalul român a şi marcat golul prin care şi-a salvat echipa de la o înfrângere. Prestaţia românului a fost apreciată, el fiind declarat la final „omul meciului”.

„Este un gol important pentru că astfel am reuşit să scoatem un egal aici”, a spus Mutu, care a recunoscut că nu se află încă în cea mai bună formă a sa. „Nu sunt în formă maximă, dar nici nu trebuie omis faptul că nici nu am mai jucat de patru luni. Practic, acesta a fost al doilea meci oficial al meu din ultima perioadă. Trebuie să-mi ating cât mai repede forma de altădată”.

În schimb, Raymond Domench, selecţionerul Franţei, este îngrijorat din cauza lui Ribery. Mijlocaşul nu a fost nici măcar rezervă în meciul pe care echipa sa de club, Bayern München, l-a disputat în deplasare, tot sâmbătă, în campionatul Germaniei, la Mainz, şi pe care l-a pierdut cu 1-2. Se pare că între francez şi antrenorul Van Gaal există un diferend, sesizat şi de presa germană. „Un lucru e limpede: nu se înţeleg!”, a titrat kicker.de.

Marica, menajat de Babbel

VfB Stuttgart a remizat pe terenul Borussiei Dortmund (1-1). Marica nu a fost deloc utilizat de Markus Babbel, acesta preferând să-l menajeze. La fel s-a întâmplat şi cu celălalt vârf, Pogrebnyak, introdus abia spre finalul jocului.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite