VIDEO Lucescu ar putea reveni în Turcia. Vezi ce echipă îl curtează

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Lucescu
Mircea Lucescu

Conducerea clubului Beşiktaş îşi doreşte mult să îl readucă pe Mircea Lucescu la gruparea din Istanbul, cu care a câştigat campionatul Turciei în 2003, chiar în anul în care echipa a sărbătorit 100 de ani de existenţă, informează cotidianul Akşam.

Potrivit sursei citate, preşedintele Fikret Orman şi ceilalţi oficiali vor ca la finalul acestui sezon Tayfur Havutcu să nu mai rămână antrenor, el urmând să primească altă funcţie în cadrul clubului. Primul pe lista antrenorilor doriţi este Mircea Lucescu. Conducerea clubului din Istanbul va aştepta un răspuns de la tehnicianul român, deşi este conştientă că ar fi foarte greu ca acesta să vină la Beşiktaş, având în vedere faptul că este plătit foarte bine la actuala sa echipă, Şahtior Doneţk, are "mână liberă" şi este foarte apreciat de patronul Rinat Ahmetov.

În cazul în care Lucescu nu va accepta să revină în Turcia, cel mai probabil conducătorii de la Beşiktaş se vor orienta către un antrenor turc. Mircea Lucescu a antrenat echipa Beşiktaş în perioada 2002-2004.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite