VIDEO Ciprian Tănasă a marcat pentru Metalurg Doneţk la prezentarea lui Şevcenko

0
Publicat:
Ultima actualizare:
VIDEO Ciprian Tănasă a marcat pentru Metalurg Doneţk la prezentarea lui Şevcenko
VIDEO Ciprian Tănasă a marcat pentru Metalurg Doneţk la prezentarea lui Şevcenko

Atacantul român Ciprian Tănasă a marcat singurul gol al echipei Metalurg Doneţk în partida pe care aceasta a pierdut-o în faţa liderului din Ucraina, Dinamo Kiev, scor 1-3, în etapa a 6-a a campionatului.

Ciprian Tănasă a fost titular pentru Metalurg şi a reuşit să marcheze în minutul 42 al meciului, el fiind apoi înlocuit în minutul 74.

Tănasă a ajuns la 4 goluri marcate în cele 6 etape disputate în campionatul ucrainean.

De cealaltă parte, la Dinamo Kiev, mijlocaşul român Tiberiu Ghioane a fost doar rezervă şi a nu a intrat deloc pe teren.

Reuşitele formaţiei din Kiev au fost semnate de Ninkovic (38), Yarmolenko (44) şi Şevcenko (90+2 penalty), ultimul reuşind primul gol după revenirea la Dinamo.

"Şeva", care şi-a reziliat contractul cu Chelsea Londra, a semnat, duminică, o înţelegere pe două sezoane cu gruparea Dinamo Kiev. Aici  poartă tricoul cu numărul 7.

Andrei Şevcenko a debutat la Dinamo Kiev, în 1994, după care s-a transferat, în 1999, la AC Milan, formaţie la care a evoluat până în 2006, când a trecut la Chelsea Londra.

GOLUL LUI ŞEVCENKO:

Şahtior a învins tot cu 3-1 dar pe Zorya în cadrul aceleaşi etape. Oaspeţii au deschis scorul prin Lazarovich în minutul 8, jucătorii lui Lucescu întorcând scorul prin Lewandovski (29), Jadson (39) şi Kravcenko (90).

Răzvan Raţ nu a făcut parte din lot.

În clasament, Dinamo Kiev se află pe primul loc, cu 16 puncte, la 3 diferenţă de ocupanta locului secund, Şahtior Doneţk, care are un meci mai puţin disputat. De cealaltă parte, Metalurg Doneţk ocupă locul 10, cu 8 puncte.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite