VIDEO Meci cu 17 cartonaşe galbene şi 5 cartonaşe roşii în Spania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ce "masacru"! Ce lupte! Războiul purtat la sânge între Athletic Bilbao şi Racing Santander a putut fi urmărită în etapa a 33-a a campionatului Spaniei.

Arbitrul Gonzalez Vasquez a tăiat în carne vie la propriu, penalizând fiecare intrare dură a fotbaliştilor. În final s-a lăsat cu 17 cartonaşe galbene şi 5 cartonaşe roşii. Mai mult, s-au oferit şi două penalty-uri, într-un joc în care "centralul" a fost vioara întâi. Scorul final a fost 2-1 pentru Bilbao.

La Santander şi românul Sepsi, care a evoluat 80 de minute, a fost trecut pe lista cu avertizaţi.

Runda a 33-a a fost una plină de durităţi. Arbitrii au acordat 72 de "galbene" şi 9 "roşii".

De reamintit faptul că şi etapa trecută a existat un joc presărat cu durităţi şi avertismente. La meciul Osasuna - Malaga, scor 2-3, "centralul" a acordat 5 cartonaşe galbene şi 4 roşii, dar şi un penalty.

Athletic Bilbao a avut cel puţin un jucător eliminat în ultimele patru etape. Remarcatul a fost Aitur Ocio, care a luat "roşu" în urmă cu patru etape la jocul cu Osasuna. A stat o rundă pe bară, a revenit cu Numancia, meci în care a încasat o altă eliminare.

De urmărit reacţia comentatorului partidei dintre Bilbao şi Santander, care la fiecare gol intra într-o stare de extaz total.



REZUMATUL COMPLET AL PARTIDEI:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite