VIDEO Mărturisire incredibilă a unui jucător din naţionala Elveţiei: "N-am vrut să dau gol Albaniei"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Granit Xhaka
Granit Xhaka

În grupa E de calificare la Campionatul Mondial, Elveţia a înins Albania cu 2-0, într-un meci cu totul special pentru Granit Xhaka.

Mijlocaşul pe care Borussia Monchengladbach l-a transferat în această vară de la Basel este om de bază în naţionala Elveţiei. Xhaka însă s-a născut în Kosovo într-o familie sută la sută albaneză, îndepărtată din Iugoslavia în timpul războiului civil.

Aşa că meciul Elveţia - Albania a fost unul cu totul special pentru Granit Xhaka. Acesta a făcut o mărturisire absolut şocantă după meci. El a recunoscut că nu a ştiut cum să joace şi că a ratat intenţionat o ocazie, pentru a nu înscrie în poarta Albaniei! El a fost fluierat de fanii albanezi, cărora le-a răspuns pe facebook: "Pentru unii poate sunt trădător, dar eu mă simt albanez sută la sută. Am fost extrem de emoţionat în timpul meciului, n-am ştiut cum să joc şi am avut un moment în care n-am putut să marchez în poarta Albaniei!"

Scorul era 2-0 pentru Eleveţia, iar Xhaka nu a vrut să mărească avantajul. Urmăreşte mai jos ratarea intenţionată a lui Xhaka:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite