VIDEO Mama lui Dan Petrescu: "Am strigat împreună «Campionii Campionii»”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mama tehnicianului care a produs un miracol în fotbalul românesc este în culmea fericirii. Florica Petrescu, în vârstă de 74 de ani s-a rugat lăngă o icoană, pe tot parcursul meciului cu Steaua, iar la final a primit un telefon de la fiul său: ”Am strigat amândoi în cor: Campionii Campionii”. Citiţi mâine un reportaj fenomenal în ediţia tipărită de mâine a ziarului Click!

”A avut parte de prieteni extraordinari”

Mama fostului mare jucător de la Chelsea este de părere că acest succes al lui Dan i se datorează în mare parte şi prietenilor săi din Generaţia de Aur, Hagi şi Gică Popescu.

”Popescu a venit la noi acasă. El şi Hagi, care acum sunt neamuri s-au înţeles foarte bine cu Dănuţ. Toţi trei nu erau genul de sportivi care umblă prin cărciumi. Ei aveau o viaţă liniştită, dovadă că au şi reuşit multe în fotbal”, ne-a mărturisit doamna Petrescu. Locuinţa din Drumul Taberei, acolo unde a copilărit Legenda Stelei şi a lui Chelsea este plină de poze, de pe vremea când băiatul cu chip bălai, evolua în Serie A sau Premier League. ”Am fost împreună cu soţul meu peste tot. Ne-a plăcut şi la Londra, dar şi în Italia. Ne opreau oamenii pe stradă şi ne felicitau pentru Dan. El era iubit peste tot şi uite că a reuşit să devină mare şi ca antrenor”.

”Ce mă mai pupa Desailly”


”Am avut ocazia să-i cunosc şi pe colegii lui de la Chelsea. Erau nemaipomeniţi toţi şi se îneţelegeau excelent cu Dan. Francezul ăla, Desailly, mă lua mereu în braţe şi mă pupa, vorbea cu mine. «Lasă-mă mamă că nu înţeleg nimic din ce îmi spui», îi ziceam. Soţul meu avea obiceiul să cumpere postere de pe stadioanele în care juca Dan şi să le aducă acasă. «Aici să rămână. Să nu te prind că le ascunzi pe undeva. Să le vadă toată lumea!», îşi aduce aminte doamna Petrescu”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite