VIDEO Karlsruhe a reuşit golul trăsnit al anului, în meciul cu Leverkusen

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ciuca bătăilor în Bundesliga a produs supriza etapei a 29-a. A învins, în deplasare, pe terenul celor de la Bayer Leverkusen, graţie unei reuşite extrem de ciudate şi de întâmplătoare.

Karlsruhe, "lanterna roşie" în campionatul Germaniei, nu mai câştigase de nouă runde, perioadă în care a reuşit să acumuleze doar trei puncte venite în urma unor remize, şi acelea amărâte cu rivalele din subsolul clasamentului.

Însă, a venit etapa a 29-a, una cu noroc pentru echipa cu 22 de puncte. A dat lovitura, ieri, pe terenul echipei Bayer Leverkusen printr-o victoria la limită, scor 1-0.

Marcatorul a fost Sebastian Langkamp, care în minutul 70 a produs faza anului în Germania. A reuşit să dea un gol de la peste 30 de metri, cu toate că intenţia lui iniţială fusese de a efectua o intrare prin alunecare asupra unui adversar. Portarul Adler a fost complet luat prin surprindere, fiind şi ieşit bine din poartă.a

Succesul vine ca o ploaie abundentă după o secetă prelungită. Karlsruhe s-a apropiat de locurile care evită retrogradarea.

Iată golul trăsnit:


VEZI REZUMATUL PARTIDEI:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite