VIDEO Iată cum se bat puştoaicele pe Sergio Ramos

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nimic nu se compară cu aşa ceva. Fanele lui Sergio Ramos din Malaga au demonstrat că sunt cu adevărat nebune, chiar disperate după fundaşul Realului.

Sâmbăta trecută, Real Madrid a aterizat la Malaga pentru un meci din campionatul Spaniei. În faţa hotelului, unde s-a cazat echipa, era prezentă o mulţime impresionantă de fete, fane înfocate ale jucătorilor "blanco". De îndată ce autocarul a tras în faţa clădirii, mulţimea a explodat în urale.

Dacă Pepe, Raul sau Guti au scăpat ieftin cu o poză luată de la distanţă sau cu un zâmbet aruncat discret, frumuşelul Sergio Ramos a săltat imediat inimile tinerelor fete. Jucătorul e foarte îndrăgit în regiunea Andaluzia, acolo unde s-a născut, a crescut şi a jucat fotbal pentru Sevilla. Liceencele au început cu urlete, trageri de păr, lacrimi de bucurie şi au continuat cu un puternic val de bliţuri pe faţa lui Ramos. Unele chiar au leşinat de emoţii la vederea fotbalistului. Pentru restul oamenilor prezenţi acolo a ieşit un spectacol pe cinste, extrem de amuzant.

De adăugat că Iker Casillas a evitat două fanatice suporteriţe cu ajutorul oamenilor de ordine.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite