VIDEO INCREDIBIL: Au ucis spiritul de „Fair-Play“, apoi s-au bătut crunt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Samsung Blue Wings (Coreea de Sud) – Al-Sadd (Qatar)
Samsung Blue Wings (Coreea de Sud) – Al-Sadd (Qatar)

Faze incredibile la finalul meciului Samsung Blue Wings (Coreea de Sud) - Al-Sadd (Qatar) din turul semifinalelor Ligii Campionilor Asiei. În minutul 80, la scorul de 1-0 pentru arabi, s-a petrecut o fază incredibilă!

Sud coreenii au dat mingea afară pentru ca un fotbalist al lui Al-Sadd să primească îngrijiri medicale. Apoi, toţi jucătorii gazdelor, mai puţin portarul, s-au poziţionat în terenul advers, aşteptând ca oaspeţii să le dea balonul înapoi. În schimb, un jucător al lui Al-Sadd i-a pasat direct coechipierului său, Niang, care a sprintat, l-a driblat pe goalkeeper-ul sud-coreenilor şi a punctat pentru 2-0!

Al-Sadd a rămas în opt oameni

A urmat o bătaie generală la capătul căreia arbitrul a eliminat trei jucători: doi de la Al-Sadd, unul de la Samsung. Partida a avut zece minute de prelungiri, perioadă în care şi autorul celor două goluri, Niang, a văzut „roşu". Motivul? A luat al doilea „galben" întrucât a dat în minge după fluierul arbitrului. Meciul s-a încheiat cu scorul 2-0, iar returul se va juca la 26 octombrie, la Doha.

Vezi cum s-a dat golul de 2-0 (secunda 12)

Vezi cum s-au bătut jucătorii celor două echipe

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite