VIDEO INCREDIBIL Zenga către un ziarist arab: „Ești un nimic, un nimeni!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Walter Zenga
Walter Zenga

Walter Zenga se bate la titlu în Emirate cu Olăroiu, însă nu totul e roz pentru tehnicianul cu dublă cetățenie româno-italiană. În ultima rundă din campionat, formația pregătită de Zenga a făcut egal, în deplasare, la Al-Wahda, scor 1-1. Acest rezultat, coroborat cu victoria lui Al-Ain (2-0, în deplasare, la Dubai SC), a făcut ca elevii lui Olăroiu să se distanseze la cinci puncte în fruntea clasamentului.

Nervos din această cauză, Zenga a „explodat“ la conferința de presă de după întâlnirea echipei sale. Scânteia care l-a scos din sărite pe fostul mare portar a fost întrebarea pusă de Momen Mahmoud, ziarist la publicația „Khaleej“. Mai jos, redăm dialogul care a avut loc între Zenga și jurnalistul arabZiarist: Al-Wahda a avut mai mulți jucători absenți, însă ați continuat să jucați defensiv. De ce?Zenga: Nu vreau să răspund la această întrebare stupidă! E o întrebare stupidă!.

Ziarist: Mulțumesc

Zenga: Cu plăcere! Trebuie să termini cu subiectul ăsta. Noi nu jucăm defensiv. Dacă batem în opt din 11 meciuri și dăm multe goluri, asta înseamnă că jucăm defensiv?!

Ziarist: Ai dreptate.

Zenga: Trebuie să ai respect pentru mine și pentru acest club. OK! Gata! Nu vreau să-ți mai dau niciun răspuns.

Ziarist: da, da...

Zenga: Bye bye! Distracție plăcută. Eu mă bucur de ceea ce fac în fotbal, dar tu ești un nimic, un nimeni!


Zenga, criticat pentru atitudinea sa


Scandalul a fost dezbătut la televiziunea din Emirate, unde jurnalistul de la „Khaleej" a intervenit telefonic, iar moderatorul i-a luat apărarea, criticând atitudinea lui Zenga.

În campionatul din Emirate, cu opt etape înainte de final, Al-Ain e lider cu 33 de puncte din 14 meciuri. Echipa lui Zenga, Al-Nasr, se află pe locul doi cu 28 de puncte. Al-Wasl, formația pregătită de Maradona e abia pe cinci, cu 21 de puncte.

VEZI REACȚIA INCREDIBILĂ A LUI ZENGA:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite