VIDEO: Goian, scos din Ligă de Malmo cu un gol superb!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa Glasgow Rangers, la care este legitimat de curând şi fundaşul român Dorin Goian, a fost eliminată de Malmo din preliminariile Ligii Campionilor.

Scoţienii au remizat, 1-1, la Malmo, după ce în tur suedezii se impuseseră cu 1-0. Goian nu a fost inclus în lotul pentru meciul de aseară şi, deşi s-a transferat la o echipă de tradiţie în Europa, va trebui să se mulţumescă doar cu o participare în Liga Europa.

Rangers a condus cu 1-0 până în minutul 80, când Hamad a marcat un gol încântător şi a dus-o pe Malmo în paly-off-ul Ligii. Meciul a fost unul extrem de încins. Rangers a rămas în 9 jucători după eliminările lui Whittaker (19) şi Bougherra (66), iar de la suedezi a văzut "roşu" Ricardinho, în minutul 73.

Alături de Rangers au mai părăsit competiţia şi alte nume importante, precum Dinamo Kiev, eliminată de Rubin Kazan, Rosenborg Trondheim, scoasă de Viktoria Plzen, sau Partizan Belgrad, care a părăsit Liga Campioniolor în dauna campioanei Belgiei, Genk. Marţi, Panathinaikos Atena a fost şi ea o victimă surprinzătoare în faţa danezilor de la Odense.

Urmăriţi rezumatul meciului Malmo - Rangers 1-1

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite