VIDEO EXCLUSIV: Tiki-taka Olăroiu îl învinge pe Ion Marin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Săpăligă“ l-a bătut pe Maradona cu 5-0, însă de atunci, echipa sa, Dubai Club, n-a învins pe nimeni în primele trei etape de campionat.

Trupa pregătită de Ion Marin a înregistrat un egal şi două înfrângeri, ultima venind sâmbătă seară, în deplasare, la Al-Ain. Formaţia pregătită de Cosmin Olăroiu s-a impus cu 2-1 prin golurile marcate de ghanezul Asamoah Gyan (20 şi 23). Cele două reuşite au venit după o serie de combinaţii încântătoare, spre bucuria comentatorului televiziunii din Emirate. Pentru Dubai Club a punctat Nabil Dawoudi (32).

Rădoi a lipsit

Din duelul românilor din campionatul Emiratelor a lipsit Mirel Rădoi. Mijlocaşul celor de la Al-Ain şi-a ispăşit astfel prima din cele două etape de suspendare primite pe baza probei video. În partida Al-Wahda – Al-Ain, scor 2-2, în minutul 8, fostul stelist şi-a lovit adversarul cu cotul în săritură, însă incidentul n-a fost observat de arbitru. După meci, Rădoi a fost suspendat două meciuri şi amendat cu 1.100 de euro.

Zenga e pe ultimul loc

După trei etape, Al-Ain se află pe locul 3 în campionat cu şapte puncte. Formaţia lui Oli e la egalitate de puncte cu liderul Al-Jazira, care are însă un golaveraj mai bun. În subsolul clasamentului, echipele pregătite de Ion Marin şi de Walter Zenga se luptă pentru evitarea retrogradării. Dubai Club e pe 10 din 12 cu un punct, în timp ce trupa lui Zenga, Al-Nasr ocupă ultima poziţie, tot cu un punct. În campionatul Emiratelor, ultimele două echipe vor retrograda la finalul sezonului.

VEZI CUM OLĂROIU L-A ÎNVINS PE ION MARIN

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite