VIDEO EXCLUSIV - Maradona, arogant! A refuzat să dea mâna cu Olăroiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosmin Olăroiu
Cosmin Olăroiu

Chiar dacă sezonul n-a ajuns nici măcar la jumătate în Emirate, Diego Maradona şi Cosmin Olăroiu s-au întâlnit deja de trei ori în meciuri directe. Prima dată a învins argentinianul, în Cupă, însă următoarele două întâlniri le-a câştigat Oli. Cele două înfrângeri consecutive le-au scos din sărite pe „El Pibe D’Oro“.

Relaţia dintre cei doi tehnicieni s-au stricat la a doua confruntare. Atunci, după ce s-au contrat verbal în timpul partidei, totul culminând cu eliminarea românului de pe bancă, Oli şi Diego şi-au continuat războiul la conferinţa de presă. „Maradona nu e normal la cap. Pentru cum s-a manifestat pe bancă la orice decizie a arbitrului, el trebuia eliminat, nu eu“, a spus Olăroiu despre omologul său de la Al-Wasl.

Replica lui Maradona a venit imediat: „La indicaţia antrenorului lor, jucătorii de la Al-Ain au comis faulturi extrem de dure ca să-mi accidenteze fotbaliştii. O să depun memoriu împotriva lui Olăroiu“.

Oli a încercat împăcarea

Conflictul dintre cei doi s-a amplificat după ce în presă s-a scris că Olăroiu l-ar fi făcut „drogat“ pe Maradona, ceea ce românul a negat printr-un comunicat postat pe site-ul clubului Al-Ain. Mai mult, Oli i-a transmis condoleanţe argentinianului, când a aflat de decesul mamei lui Maradona. Fostul tehnician al Stelei a încercat să îngroape definitiv „securea războiului“, sâmbătă, când Al-Ain şi Al-Wasl s-au întâlnit în campionat.
Meciul a fost câştigat cu 2-0 de Al-Ain, iar la final, Oli s-a dus spre Diego pentru a da mână cu el. Argentinianul a refuzat însă categoric, făcând semne către Olăroiu să nu se apropie de el. Calm, românul a zâmbit şi a intrat în vestiar. Paradoxal, la conferinţă, tot Maradona a venit cu lecţii despre civilizaţie: „Olăroiu e un om nepoliticos“.

Olăroiu şi Rădoi sunt lideri în Emirate

Oli a uitat repede de conflictul cu Maradona, mai ales că echipa sa traversează o formă excelentă. După şapte etape din campionat, Al-Ain e lider cu 17 puncte, fiind singura formaţie neînvinsă din Emirate. Rădoi, argentinianul Scocco şi ghanezul Gyan sunt fotbaliştii care au contribuit din plin la rezultatele de până acum, ultimii doi marcând zece goluri împreună.

VEZI CUM MARADONA A REFUZAT SĂ DEA MÂNA CU OLĂROIU

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite