VIDEO: Cristi Chivu criticat de italieni. Vezi greselile lui de la golurile lui Palermo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Revenit de o săptămână pe teren după o accidentare, căpitanul naţionalei României, Cristian Chivu, a fost găsit de presa italiană de duminică principalul vinovat de egalul înregistrat de echipa lui, Internazionale Milano, pe teren propriu, în faţa celor de la Palermo (scor 2-2).

Inter a condus cu 2-0 prin golurile marcate de Balotelli (15) şi Ibrahimovic (39-pen), dar s-a văzut egalată în prepriza secundă, după reuşitele lui Cavani (73) şi Succi (75). Iată descrierea golurilor oaspeţilor cu cuvintele ziariştilor de la cotidianul „La Stampa”:

Golul de 2-1: „Cavani a redus din handicap, la capătul unei acţiuni de clasă, la care Chivu şi Muntari nu au avut replică”.

Vezi aici golul de 2-1, la care Cristi Chivu îşi scapă din marcaj adversarul direct.

Golul de 2-2: „Miccolo şi Succi l-au ameţit pe Chivu, Succi a marcat şi Palermo a obţinut o remiză foarte importantă”.

Vezi aici golul egalării, cu Chivu pe post de "acrobat":

Nu doar „La Stampa” l-a criticat pe român. Site-ul ilsussidiario.net a apreciat că, „În meciul cu Palermo, Chivu nu a fost de netrecut”, iar cotidianul „Libero” a scos în evidenţă greşeala lui la golul egalării: „Chivu l-a anihilat o bună parte din meci pe Cavani, însă este vinovat la golul egalizator, marcat de Succi”
Chivu, care a jucat tot meciul şi a primit un cartonaş galben în minutul 89, nota mediilor primite în presa italiană de duminică fiind 5,5.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite