FOTBAL: VIDEO Brazilia, peste Anglia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Când în fotbal se întâlneşte naţiunea care a descoperit fotbalul, Anglia, cu cea care l-a reformat, Brazilia, nu poate ieşi decât un veritabil spectacol.

În timp ce la Varşovia lumea a treia a fotbalului îşi îneca amarul într-un amical disputat pe un şantier, Polonia – România,  la Doha, în Qatar, pe o bijuterie de cinci stele începea Brazilia – Anglia.

Iar diferenţele dintre chinuiala necalificatelor şi dansul graţios al „galacticilor” se pot vedea şi prin faptul că în poarta Angliei era Foster, titularul lui Manchester, iar în cea a Poloniei, Kuszcak, eterna rezervă a echipei britanice.

În teren, spectacolul a fost total, şarjele lui Kaka, şuturile lui Fabiano, loviturile de cap ale lui Bent sau tackle-urile lui Brown au făcut publicul să uite că nu s-au marcat goluri în prima repriză.

În a doua în schimb, a venit şi reuşita. Nilmar a găsit plasa cu o lovitură de cap perfectă. Putea fi 2-0 încă din minutul 56, dar Luis Fabiano a ratat cu seninătate un penalty.

Nici Milner, Rooney sau Lucio nu au mai reuşit să marcheze după câteva ocazii clare, iar spectatorii s-au bucurat să vadă magiile fotbaliştilor până la final, acompaniindu-i cu celebrul „val mexican”.

Brazilia: Julio Cesar- Maicon, Lucio, Thiago Silva, Bastos - Gilberto Silva, Felipe Melo, Elano (Dani Alves 64), Nilmar (Eduardo 81) - Kaka (Baptista 81), Luis Fabiano (Hulk 68). 

Anglia: Foster - Brown, Bridge, G. Barry, Upson  -  Lescott, S. Wright-Phillips, Jenas, D. Bent (Defoe 71) - Rooney (Crouch 82), Milner (Huddlestone 82).

Vezi aici cele mai importante faze ale meciului:



Alte amicale

Macedonia - Canada 3-0
Arabia Saudită - Belarus 1-1
Estonia - Albania 0-0
Africa de Sud – Japonia 0-0
Slovacia – SUA 1-0
Ţara Galilor – Scoţia 3-0
Croaţia – Liechtenstein  5-0
Elveţia – Norvegia 0-1
Irlanda de Nord – Serbia 0-1
Luxemburg - Islanda 1-1
Danemarca - Coreea de Sud 0-0

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite