EXCLUSIV / Rădoi s-a reîntâlnit cu Elton

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Îl mai ţineţi minte pe Elton? Fotbalistul de 1,54 de metri adus cu surle şi trâmbiţe la Steaua în sezonul 2006 - 2007? După despărţirea de formaţia din Ghencea cariera brazilianului a luat-o la vale.

Mai întăi, a ajuns la Al-Nassr în Arabia Saudită, iar după două sezoane petrecute la Riad, fotbalistul s-a întors acasă, la formaţia din liga a treia, Fortaleza! A urmat o revenire în zona Golfului Persic, la Dubai Club din liga a doua a Emiratelor şi la Al-Wasl din prima ligă. Elton n-a impresionat şi a fost trimis înapoi în Brazilia, unde a evoluat la două formaţii din eşalonul secund, Sport Recife şi Goias. Din acest sezon, fostul stelist a semnat cu Al-Fateh, locul 10 din 14 în prima ligă saudită.

Vineri seară, la partida Al-Fateh - Al-Hilal din etapa a 18-a a campionatului, a avut loc o întâlnire între Elton şi Rădoi, foşti coechipieri în Ghencea. Cei doi s-au îmbrăţişat călduros înainte de startul întâlnirii. La final, doar Rădoi s-a bucurat, golul său din prima repriză contribuind la victoria oaspeţilor cu 2-1.

„Bombardierul" Rădoi a revenit cu un gol fabulos

Iertat de o suspendare de cinci etape, Mirel Rădoi a revenit pe teren, vineri seară, pentru Al-Hilal. Românul a jucat un rol decisiv în victoria formaţiei sale, scor 2-1, în deplasare, la Al-Fateh. Fostul stelist a deschis scorul cu un şut-bombă din afara careului în minutul 18. Gazdele au egalat cu 11 minute înainte de final, dar Al-Hilal a obţinut o victorie dramatică după ce fundaşul Majed Al-Marshedi a punctat în minutul 90+5! Rădoi a fost integralist pentru Al-Hilal.

image

Ion Marin sau „SăpăLiga Campionilor"

Într-un alt meci din etapa a 18-a a campionatului saudit, Al-Ettifaq, gruparea pregătită de Ion Marin, a câştigat cu 4-2, în deplasare, la Al-Najran. Victoria menţine echipa lui „Săpăligă" în cursă pentru o clasare finală între primele patru, ceea ce ar asigura participarea în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor Asiei.După rezultatele din această rundă, Al-Hilal îşi consolidează poziţia de lider cu 44 de puncte după 18 meciuri. Cu opt etape înainte de final, Al-Ittihad e pe doi cu doar 36 de puncte. Cele două formaţii sunt urmate de Al-Nassr, Al-Shabab şi Al-Ettifaq, toate cu 32 de puncte.

VEZI GOLUL LUI RĂDOI ŞI MESAJUL FANILOR PENTRU EL:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite