Markus Babbel: "Unii habar nu au de fotbal". VIDEO Antrenamentul oficial al nemţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ciprian Marica a efectuat antrenamentul complet în această seară şi are mari şanse să joace mâine.

Citeşte şi:

Sabău: "Meciul cu Stuttgart e ca o finală pentru noi"

VfB Stuttgart a fost întâmpinată cu căldură la Timişoara (GALERIE FOTO)

Costel Pantilimon va închide poarta

Deşi era sub semnul  întrebării prezenţa lui Ciprian Marica, internaţionalul român s-a antrenat cot la cot cu colegii săi şi este apt pentru întâlnirea cu „Poli”. „Există şanse foarte mari ca Marica să joace. S-a pregătit foarte bine, dar nu vreau să vorbesc despre formula de start”, a declarat tehnicianul Marcus Babbel. „E un meci special pentru mine. Nu doream să picăm cu o echipă românească, însă acum sunt cu gândul să mă calific cu echipa mea. Ne dorim un rezultat bun care să ne uşuşureze munca în retur”, a declarat Ciprian Marica. Internaţionalul român a recunoscut că l-a sunat pe Mircea Lucescu să îi ceară sfaturi pentru dubla cu „Poli”.

Babbel: "Unii habar nu au de fotbal"

Chiar dacă presa din Germania a jubilat după ce a aflat numele adversarului pentru VFB Stuttgart, Marcus Babbel nu are de gând să-i subestimeze pe timişoreni. „Îmi pare rău să o spun, unii dintre colegii voştri habar nu au de fotbal. Au ironizat Timişoara, dar nu poţi să vorbeşti aşa despre echipa care a fost la un pas să devină campionă în România şi a eliminat deţinătoarea Cupei UEFA”, a mai spus Babbel.

Antrenorul echipei VFB Stuttgart speră să tranşeze meciul în favoarea lor. „Avem mare şansă de a îndeplini un vis, de a juca în grupele Ligii Campionilor. Vrem să devină realitate şi să obţinem calificarea. Vom avea în faţă un adversar dificil, dar la acest nivel nu există adversari uşori”, a declarat antrenorul Markus Babbel. Acesta şi-a dezvăluit aşteptările la întrebarea despre rezultatul care l-ar mulţumi. "O victorie, bineînţeles, iar dacă e la un scor mare, cu atât mai bine", a spus tehnicianul "şvabilor".

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/Antrenament oficial Stuttgart (Adevarul_ro).flv width=400 height=300 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite