Urziceniul, în continuare o echipă surprinzătoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nebăgat în seamă, Urziceniul şi-a văzut de treabă şi s-a instalat pe primul loc în Liga I. Cel puţin până aseară, pentru că o victorie a dinamoviştilor la Timişoara i-ar fi readus pe

Nebăgat în seamă, Urziceniul şi-a văzut de treabă şi s-a instalat pe primul loc în Liga I. Cel puţin până aseară, pentru că o victorie a dinamoviştilor la Timişoara i-ar fi readus pe „câinii-roşii“ din nou pe prima poziţie. Până una, alta, ialomiţenii i-au învins şi pe gălăţeni şi au obţinut a zecea victorie în această ediţie de campionat.

Aprecieri de la gălăţeni

„Sunt foarte fericit pentru această victorie, pentru moral şi clasament. Nu degeaba am spus că acest meci este cel mai important al sezonului. Era foarte important să câştigăm, să merităm să fim acolo sus.

Dacă era ultimul meci, sărbătoream o săptămână”, a declarat Dan Petrescu, după victoria în faţa Oţelului. Şi adversarii din partida de sâmbătă au avut numai cuvinte de laudă la adresa Urziceniului, echipă pe care o văd pe podium la finalul sezonului.

„Urziceniul este clar cea mai bună echipă pe care am întâlnit-o până acum. Nu întâmplător este pe locul pe care este”, a afirmat antrenorul Petre Grigoraş.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite