Walter Smith: "Unirea Urziceni are cele mai mari şanse de calificare"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Walter Smith, antrenorul celor de la Glasgow Rangers, este de părere că Unirea Urziceni este echipa cu cele mai mari şanse de calificare în optimile Ligii Campionilor, dacă nu va pierde în această seară meciul pe care-l dispută împotriva liderului grupei G, Sevilla.

Scoţianul crede că Rangers trebuie să se împace cu ideea luptei pentru un loc în Liga Europa, după înfrângerea suferită pe Ibrox Park împortiva românilor. Meciul din această seară cu echipa lui Ciprian Marica, Stuttgart, este ultima şansă a britanicilor de a se califica mai departe într-o competiţie continentală.
"Meciurile noastre de acasă au fost dezamăgitoare. Trebuie să arătăm că jocul cu Unirea a fost un accident. O să dam totul în această seară pentru a mai spera la calificare. A fost o campanie ciudată în Liga Campionilor. După patru jocuri în grupă, avem două puncte, dar suntem într-o situaţie în care avem posibilitatea de a ne califica mai departe, dar nu depinde totul numai de noi. După părerea mea, Unirea Urziceni este favorită la ocuparea locului doi în grupă", a declarat antrenorul scoţienilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite