FOTBAL: Unirea Urziceni, campioană şi la fotbal pe plajă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campioana Ligii I Unirea Urziceni se pregăteşte pentru Liga Campionilor pe plaja din Mangalia Chiar şi fără Dan Petrescu pe bancă, gruparea ialomiţeană prezentă la fotbal pe plajă, a învins astăzi fără drept de apel, favorita acestui turneu, Delfinul, la care evoluează, Ionuţ Luţu, Adrian Pitu şi Stelian Carabaş.

Pădureţu, Dinu Todoran, Bordeanu şi Nicu Epaminonda au contribuit din plin la victoria cu scorul de 10-6 al celui mai important meci al zilei.

Ionuţ Luţu: "Aştept un telefon de la patronul lui Neaga"

Chiar dacă echipa lui a pierdut, execuţiile şi driblingurile lui „Hagi-Luţu” au făcut deliciul tribunei de la plaja din Mangalia. El se pregăteşte serios pentru a prinde un contract la azerii de la Neftchi Baku, acolo unde mai joacă Neaga şi Aliuţă.

"Ştiu că ei se reunesc la începutul lui Iulie. Am purtat până acum discuţii şi a rămas să mă sune. Aştept decât un telefon. Am semnal beton aici la Mangalia, baterie plină", ne-a declarat Ionuţ Luţu (foto jos, în stânga).

Fotbalistul a fost legitimat în returul ediţiei trecute a Ligii I la echipa Pandurii Târgu Jiu pentru care a jucat nouă meciuri.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite