FOTBAL: Babbel: "Unirea Urziceni are o apărare bună"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Babbel: "Unirea Urziceni are o apărare bună"
FOTBAL: Babbel: "Unirea Urziceni are o apărare bună"

Antrenorul formaţiei VfB Stuttgart, Markus Babbel, a declarat, aseară, că echipa sa este avantajată de faptul că Unirea Urziceni nu va juca pe propriul stadion şi se bucură că în al doilea meci din grupă se confruntă cu o echipă care nu are un nume mare în Europa.

"Mă bucur că vom juca al doilea meci din Liga Campionilor în faţa unui adversar nu prea cunoscut şi care are probleme, pentru că joacă în Bucureşti. Pentru noi este important să confirmăm ultima prestaţie din campionat, unde am dat dovadă de multă agresivitate şi am alergat mult", a spus Markus Babbel.

Antrenorul german consideră că atuul Unirii este defensiva: "Unirea are o apărare bună şi asta s-a văzut în meciul de la Sevilla, unde a luat două goluri întâmplător. Unirea este liderul campionatului, înscrie multe goluri şi trebuie să fim atenţi. Dacă nu vom reuşi să ne menţinem prestaţia de top, înseamnă că nu avem ce căuta în Liga Campionilor".

Tehnicianul e de părere că fotbalul românesc a dovedit în confruntarea dintre FC Timişoara şi Stuttgart că se află la un nivel înalt şi a explicat că nu a cerut informaţii despre adversar de la Ciprian Marica, singurul lucru pe care a vrut să îl afle de la el fiind locul de disputare a acestui meci. Tot referitor la Marica, Babbel a precizat că "dacă va juca în meciul de marţi, o va face pentru că merită, nu pentru că provine din fotbalul românesc".

Antrenorul german s-a referit şi la declaraţiile lui Dan Petrescu, care spusese că pentru a contracara jocul unor echipe ca Stuttgart şi Sevilla trebuie să ai 15 jucători pe teren: "Această declaraţie arată că suntem luaţi în serios şi că avem o cotă internaţională pe care trebuie să ne-o consolidăm. Nu trebuie să ne lăsăm amăgiţi de asemenea vorbe".

Markus Babbel a precizat că singurul jucător indisponibil pentru meciul cu Unirea este mijlocaşul Alexander Hleb şi a glumit pe seama portarului Lehmann, pe care l-a ironizat pentru participarea neautorizată de club la Oktoberfest. "Lehman a avut o problemă ieri. Din fericire, în România nu este Oktoberfest, deci nu îmi fac niciun fel de probleme", a spus ironic antrenorul german.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite