FOTBAL: Semedo a semnat pe patru ani cu Unirea Urziceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Semedo a semnat pe patru ani cu Unirea Urziceni
FOTBAL: Semedo a semnat pe patru ani cu Unirea Urziceni

Atacantul portughez Antonio Semedo a devenit, marţi, oficial jucătorul echipei Unirea Urzicei, cu care a semnat un contract valabil pe o perioadă de patru sezoane.

Antonio Semedo se pregătea deja cu Unirea Urziceni de aproximativ două săptămâni, iar el a ajuns la gruparea ialomiţeană după ce a şi-a reziliat contractul de comun acord cu Steaua. Oficialii campioanei au şi înregistrat transferul său la LPF, iar jucătorul ar putea evolua în următorul joc din Liga I, cu FC Timişoara.

Portughezul a şi debutat pentru noua sa echipă într-un amical disputat săptămâna trecută cu Sportul Studenţesc, atunci când a evoluat o repriză. Totuşi, jucătorul se pregăteşte separat pentru că nu este încă pus la punct cu pregătirea fizică.

Antonio Semedo s-a transferat în România în vara anului 2006, atunci când CFR Cluj l-a achiziţionat de la Estrela Amadora, iar anul trecut a fost cumpărat de Steaua în schimbul a aproximativ un milion de euro. În ediţia trecută de campionat, portughezul a bifat 24 de jocuri şi a marcat de trei ori, dar a fost criticat în dese rânduri de Gigi Becali, iar în cele din urmă s-a ajuns la rezilierea pe cale amiabilă a contractului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite