FOTBAL: Unirea Urziceni a învins pe Rapid cu scorul de 1-0

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Unirea Urziceni a învins pe Rapid cu scorul de 1-0
FOTBAL: Unirea Urziceni a învins pe Rapid cu scorul de 1-0

Echipa Unirea Urziceni a învins, sâmbătă seară, cu scorul de 1-0 (1-0) pe formaţia Rapid Bucureşti, la capătul unui meci foarte disputat, care a contat pentru etapa a doua a Ligii I. Gazdele au avut nevoie de victorie după eşecul de la Cluj, scor 0-2 cu CFR, din prima rundă, în timp ce oaspeţii au avut şansa de a obţine un rezultat de egalitate.

În partea a doua a întâlnirii oaspeţii au atacat mai mult şi au avut câteva oportunităţi pentru a marca. Din păcate, Cesinha, Herea şi Grigorie nu au putut să schimbe situaţia de pe tabela de marcaj, acolo unde jucătorii de la Unirea Urziceni şi-au asigurat, încă din primul act, un avantaj minim, prin golul reuşit de Pădureţu, în minutul 13.

Antrenorul ialomiţenilor, Dan Petrescu, a urmărit acest joc din tribună, el mai având de ispăşit o etapă de suspendare din cele două primite din partea Comisiei de Disciplină a FRF pentru injuriile aduse arbitrilor la partida cu CFR Cluj, din Supercupa României. Astfel, pe banca tehnică a stat Mihai Stoica, iar acesta a vorbit tot timpul la telefon cu Petrescu.

Viorel Hizo nu a putut conta pe Ricardo Fernandes (accidentat), în timp ce din tabăra Unirii Urziceni au lipsit Galamaz (accidentat) şi Ricardo Gomez (suspendat).

Iată, mai jos, filmul meciului:

Meciul s-a terminat! Unirea a învins cu 1-0.

Min. 90+5. Cartonas galben Frunza pentru trageri de timp. 

Min. 90+3. Mare ocazie Rapid! Brandan respinge din apropierea liniei portii un şut al unui jucător al oaspeţilor. După aceea, Cesinha ratează şi el! 

Min. 90+1. Frunza suteaza de la marginea careului mare, dar Marinescu respinge miraculos.

Min. 90 De la margine s-au arătat cinci minute de prelungire.

Min. 89 Schimbare la Unirea: iese Bilasco, intra Danalache.

Min. 88 Rapid preseaza, dar fara periculozitate, iar Unirea se apara exact. Brandan încearcă să marcheze, însă nu pune în pericol poarta oaspeţilor.

Min. 85 Unirea construieşte poziţional, în timp ce formaţia din Capitală iese la presing. Oaspeţii vor să forţeze egalarea, timpul fiind în defavoarea jucătorilor antrenaţi de Viorel Hizo.

Min. 81 Frunza suteaza din interiorul careului mare, dar este blocat de Marinescu. Câteva secunde mai târziu, Cesinha şutează, de puţin, peste poartă.

Min. 80 Viorel Hizo a ieşit la marginea terenului şi le cere jucătorilor săi să atace. Rapid mai are zece minute, plus timpul suplimentar, pentru a egala.

Min. 78 Dan Petrescu mută din nou. Maftei este chemat pe banca de rezerve, în locul său intrând Mehmedovici.

Min. 76 Sut expediat de Spadacio pe langa poarta Unirii Urziceni.

Min. 75 Centrare Brandan, cap pe langa poarta expediat de Maftei.

Min. 70 Sut puternic, dar peste poarta, expediat de Brandan, care a replicat imediat din partea formaţiei gazdă. Unirea se află în atac şi încearcă să menţină mingea în jumătatea adversă.

Min. 69. Rapid presează şi îşi crează mai multe ocazii. Centrare Bozovici, cap peste poarta Grigorie.

Min. 67 Schimbare şi la Rapid. Herea, omul care ar fi putut aduce egalarea pentru oaspeţi este înlocuit cu Grigorie. 

Min. 64 Schimbare la Unirea Urziceni. Brandan i-a luat locul lui Rusescu.

Min. 60 Mare ocazie Rapid! Herea, din careul mic, a tras, inexplicabil, cu mult peste poartă. Un minut mai târziu Cesinha a şutat din careu, însă Tudor a respins în extremis!

Min. 58 Bilasco acuza o accidentare si echipa medicala a echipei Unirea Urziceni a intrat pe teren. Jucătorul gazdelor primeşte îngrijiri.

Min. 55 Schimbare la Rapid: a ieşi Matici, a intrat Djalovici.

Min. 54 Cartonas galben Herea pentru fault la Bilasco.

Min. 51 Cartonase galbene Paun pentru fault la Rusescu si Iencsi pentru proteste.

Min. 49 Centrare Maftei, Rusescu reia din foarfeca peste poarta

Min. 47 Frunza centreaza in fata portii, defensiva rapidista respinge in corner. După executarea loviturii de colţ, mingea a ajuns la Cesinha, care a tras pe lângă poartă.

Min. 46 La pauză, Rapid a efectuat o primă modificare. A ieşit Helder şi a intrat Cătălin Păun. 

22.05 A început repriza a doua. Lovitura de începere au avut-o jucătorii de la Rapid.

S-a încheiat prima repriză. Unirea Urziceni conduce pe Rapid cu scorul de 1-0, după golul marcat de Pădureţu, în minutul 13. Gazdele au fost mai atente la mijlocul terenului şi au încercat să închidă culoarele către poarta apărată de Tudor. Amfitrionii au avut şansa să-şi mărească avantajul de câteva ori, însă tabela nu s-a mai schimbat în primele 45 de minute. 

Min. 45 De la margine s-a arătat un minut de prelungire.

Min. 43 Cartonas galben Marius Constantin pentru un fault asupra lui Bilaşco.

Min. 39 Se joacă mai mult la mijlocul terenului, cele două formaţii neavând ocazii clare de a marca, deocamdată.

Min. 35 Rapid încearcă să construiască, să se apropie de poarta apărată de Tudor, însă defensiva gazdelor pare de netrecut. Dan Petrescu strigă la jucători, din tribune.

Min. 33 Bozovici l-a blocat pe Frunza in extremis si a evitat golul.

Min. 31 Lovitura libera executata de Spadacio, Iancsi a reluat cu capul in bara, dar asistentul ridicase fanionul pentru ofsaid.

Min. 30 Jocul este oprit deoarece Bilaşco este accidentat. 

Min. 25 Costin Lazăr este avertizat şi el, după un fault dur. 

Min. 21 Cartonas galben Iulian Apostol (Unirea). Sut Joao Pinto peste poarta lui Tudor

Min. 20 O nouă ocazie pentru gazde. Sut Frunza de la marginea careului mare, Marinescu retine.

Min. 18 Galeria rapidista este foarte activa, in timp ce spectatorii ialomiteni nu isi incurajeaza deloc echipa 

Min. 16 Jocul s-a mai echilibrat, Rapid încearcă să domine mijlocul terenului, în timp ce Unirea preferă să aştepte. 

GOOOOOOOOOLL Unirea!!!  Pădureţu a marcat, cu capul, din careul mic al giuleştenilo! Este minutul 13! A fost un aut executat de Maftei, Rusescu a prelungit cu capul, pe spate, iar Răzvan Pădureţu a înscris!

Min. 11 Cartonas galben Matici pentru o intrare cu talpa 

Min. 9 Sut Paduretu, mingea este deviata in corner

Min. 6 Frunză a executat o lovitură liberă pentru Urziceni, care a rămas, însă fără rezultat. 

Min. 3 Corner pentru Rapid, care a început mai decisă meciul. Antrenorul gazdelor, Dan Petrescu, este in tribuna, unde isi ispaseste a doua etapa de suspendare.

Acesta este al doilea meci ca titular al lui Iencsi, antrenorul secund al formaţiei din Capitală. 

Iată echipele:

Unirea Urziceni: D. Tudor – Maftei, Fernandes, E. Nicu, Bordeanu – Frunză, Paraschiv, Apostol, Pădureţu – Rusescu, Bilaşco
Antrenor: Dan Petrescu
Rapid Bucureşti: Marinescu – Helder, Constantin, Iencsi, Bozovici – Lazăr, Matici, Herea, Spadacio - Cesinha, J.P. Pinto
Antrenor: Viorel Hizo

"Când joci cu echipa care a câştigat titlul ai o motivaţie aparte. Sper ca Rapid să aibă continuitate în ceea ce priveşte evoluţia bună din startul campionatului, să facă un joc bun şi sunt sigur că rezultatul va fi pe măsură. În plus, ei au şi pierdut primele două meciuri ale sezonului cu CFR Cluj, iar asta înseamnă că nu prea le place culoarea vişinie. Ar fi bun şi un rezultat de egalitate, pentru că nu trebuie să uităm că Unirea este campioana. Au o echipă foarte organizată, vor juca şi în grupele Ligii Campionilor şi trebuie să îi respectăm", a spus Hizo, care nu îi va putea folosi în meciul de sâmbătă pe Ricardo Fernandes şi Buga, ambii accidentaţi.

Tehnicianul a vorbit şi despre Vasile Maftei, cel care a plecat la Unirea Urziceni din postura de căpitan al Rapidului şi va juca pentru prima dată împotriva fostei sale grupări: "Îmi e foarte greu să ştiu că Maftei va juca la Unirea Urziceni. Eu l-am pus căpitan prima dată la Rapid şi aşa a rămas, aşa că o să fie greu pentru mine. Dar nu e numai situaţia lui, mai sunt şi alţi jucători speciali pentru mine şi cu care nu îmi place să mă întâlnesc din postura de adversar, cum ar fi Bratu sau Burdujan. Mai sunt şi alţii pe care i-am crescut, m-am ataşat de ei, dar acesta e fotbalul".
Antrenorul a mai precizat că Vali Negru şi Ionuţ Stancu nu au fost încă legitimaţi, dar speră ca până luni situaţia lor să fie rezolvată, deşi este mai delicată.

Partida dintre Unirea Urziceni şi Rapid, din etapa a doua a Ligii I, se va disputa sâmbătă de la ora 21:00. În prima etapă, Rapid a trecut de Poli Iaşi, scor 4-1, pe teren propriu, în timp ce Unirea Urziceni a fost învinsă în deplasare de CFR Cluj, scor 2-0.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite