FOTBAL: Maftei s-a transferat la Unirea Urziceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Maftei s-a transferat la Unirea Urziceni
FOTBAL: Maftei s-a transferat la Unirea Urziceni

Începând cu data de 15 iulie, Vasile Maftei, căpitanul echipei Rapid în ultimele sezoane, a devenit jucătorul Unirii Urziceni, echipă cu care va evolua în grupele Ligii Campionilor la fotbal, relatează site-ul grupării din Giuleşti.

''Solicitat de noua campioană a României, fundaşul rapidist a primit şi acceptul clubului giuleştean care, ţinând cont de ceea ce a făcut Maftei pentru Rapid, a fost de acord să cedeze jucătorul'', se arată în comunicat.

Vasile Maftei este unul dintre jucătorii marcanţi ai Rapidului ultimului deceniu, debutând la formaţia feroviară acum mai bine de opt ani. Până în prezent a disputat în tricoul alb-vişiniu 211 meciuri în prima divizie şi a marcat de nouă ori.

''Fostul, de acum, căpitan al Rapidului a devenit pentru trei ani jucătorul Unirii şi a mărturisit că îi va fi foarte greu să joace împotriva echipei sale de suflet, consolându-se cu ideea că nu va evolua pentru una dintre rivalele tradiţionale ale echipei giuleştene'', se mai arată în articol.

Este posibil ca Maftei să evolueze joi pentru ultima oară la Rapid în meciul amical de la Goch (Germania), cu Ankaraspor (ora 18,00 în România), iar probabil vineri dimineaţa va pleca spre Scoţia, unde se află în cantonament Unirea Urziceni, echipa antrenată de Dan Petrescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite