Unirea Urziceni vrea şi Cupa României!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unirea Urziceni vrea şi Cupa României!
Unirea Urziceni vrea şi Cupa României!

După ce a eliminat Sportul Studenţesc, scor 3-0, hattrick Dănălache,  conducerea campioanei a anunţat că vizează câştigarea trofeului în acest sezon. Trupa din Urziceni e ocupată: joacă în Liga Campionilor, în Liga I şi în competiţia KO din România. Dacă săptămâna trecută n-a avut succes, în Cupă, ialomiţenii au făcut show.

Puţini spectatori în tribune, semn că la Urziceni miercuri după-amiază lumea este la muncă şi nu merită efortul să se învoiască pentru a vedea cum echipa lor, alcătuită mai mult din rezerve, joacă contra puştilor lui Tibi Selymeş.

Vârful Unirii, Dănălache, a gândit însă altfel şi a reuşit un hattrick menit să-i atragă atenţia lui Dan Petrescu că se află şi el în lot. Recitalul masivului atacant a început în minutul 20.

Mm Stoica: „visez de 18 ani să iau cupa româniei“

Todoran a pătruns în careu, s-a împiedicat lângă un fundaş al Sportului, a căzut şi arbitrul Rusandru a dictat penalty, în ciuda protestelor “studenţilor”.

Dănălache a marcat fără probleme şi la scurt timp a realizat “dubla”, în stilul lui Torje. Un lob de la limita careului de 16 metri  şi mingea s-a oprit cuminte în plasa porţii lui Popescu.

Spre final, omul de gol al Unirii  avea să-şi completeze colecţia de goluri, după ce a primit o pasă în interiorul careului şi a tras pe jos.

Victoria mai mult decât lejeră i-a dat avânt lui Mihai Stoica, managerul campionei care a început să viseze frumos.

„Vrem să ajungem în finală din nou. Anul trecut ne-a oprit Vasluiul, acum doi ani am pierdut în ultimul act în faţa CFR-ului, să vedem ce va fi acum. Am un vis de 18 ani, de când sunt în fotbal, să câştig şi eu o dată Cupa României”, a anunţat deja Mihai Stoica.

image

Este o victorie importantă, mai ales că vine după înfrângerea din ultima secundă a meciului cu Dinamo. Chiar dacă am învins cu 3-0, nu a fost aşa uşor.

image


Dan Petrescu
antrenor Unirea Urziceni

3 - 0

Unirea Urziceni: Tudor - E. Nicu, D. Munteanu, Mehmedovic, Brandan - Semedo (Frunză ’50), Ricardo, Todoran, Marinescu - Onofraş (Rusescu ’76), Dănălache. Antrenor:  Dan Petrescu.

Sportul Studenţesc
:  Popescu - Irimia, Patrichi, Farmache, Cazan (Lungu ’49) - Costin Gheorghe, N. Vasile, Cruceru, Ferfelea - Postolache (Cheţan ’50), Curelea (Truţă ’63).

Antrenor:  Tibor Selymes.

Goluri: Dănălache ’20 (pen.), ’27, ’82

Stadionul: Tineretului

Spectatori: 700

Arbitru: Lucian Rusandu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite