FOTBAL: Pedro Mendes va rata returul cu Unirea Urziceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Pedro Mendes va rata returul cu Unirea Urziceni
FOTBAL: Pedro Mendes va rata returul cu Unirea Urziceni

Echipa scoţiană de fotbal Glasgow Rangers nu va putea conta pe unul dintre cei mai buni oameni ai săi, experimentatul mijlocaş portughez Pedro Mendes, în partida retur cu Unirea Urziceni, din cadrul Grupei G a Ligii Campionilor, programat pe 4 noiembrie la Bucureşti, informează presa scoţiană, citată de Agerpres.

Fotbalistul lusitan, autorul unicului gol al lui Rangers în meciul tur, câştigat de campioana României cu scorul de 4-1, marţi seara, pe stadionul Ibrox Park din Glasgow, a fost înlocuit la pauză, din cauza unei accidentări la genunchi. În urma examenelor medicale la care a fost supus, s-a stabilit că Mendes are nevoie de o perioadă de recuperare de aproximativ două luni şi ar putea reveni pe gazon pe gazon abia la sfârşitul anului, noteză cotidianul "The Scotsman". Portughezul va rata, astfel, toate cele trei partide pe care scoţienii le mai au de disputat în Champions League, cu Unirea Urziceni, VfB Stuttgart şi FC Sevilla.

Celtic Glasgow nu îl va putea utiliza, în următoarele două săptămâni, nici pe fundaşul central algerian Madjid Bougherra, care s-a accidentat la genunchi în timpul unui antrenament, cu o zi înaintea partidei cu Unirea Urziceni.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite