FOTBAL: Pedro Mendes, apt pentru meciul cu Unirea Urziceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Pedro Mendes, apt pentru meciul cu Unirea Urziceni
FOTBAL: Pedro Mendes, apt pentru meciul cu Unirea Urziceni

Mijlocaşul portughez Pedro Mendes este apt de joc pentru meciul în care Glasgow Rangers va întâlni pe Unirea Urziceni, marţi seara, de la ora 21,45, pe teren propriu, în etapa a treia a Ligii Campionilor la fotbal, Grupa G.

Mendes s-a accidentat la coapsă la naţionala Portugaliei şi a fost incert pentru partida cu Unirea, dar luni a trecut testele la care a fost supus de staff-ul medical, astfel că Rangers nu va avea decât două indisponibiltăţi pentru partida de miercuri, Mo Edu şi Kirk Broadfoot.

Mijlocaşul Steven Davis a salutat revenirile lui Mendes şi a algerianului Madjid Bougherra în formula de bază a formaţiei scoţiene. ''Pedro are o mare experienţă la nivel internaţional, la acest nivel este foarte importantă posesia mingii, iar el este unul dintre jucătorii cheie la acest capitol'', a spus Davis, care a precizat că Rangers nu a atins încă vârful de formă în acest sezon, dar speră să se întâmple asta marţi seara.

Davis a recunoscut că nu se cunosc prea multe lucruri despre Unirea: ''Unii dintre antrenorii şi scouterii noştri au urmărit adversarul, ne-am făcut temele şi ştim că Unirea este o echipă foarte bine organizată. Vom analiza până la ora meciului adversarul, dar ştim că nu sunt meciuri uşoare în cupele europene, iar Unirea este o echipă puternică''.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite