FOTBAL:Germanul Lutz va arbitra Dinamo-Unirea Urziceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL:Germanul Lutz va arbitra Dinamo-Unirea Urziceni
FOTBAL:Germanul Lutz va arbitra Dinamo-Unirea Urziceni

Partida dintre Dinamo şi Unirea Urziceni, din etapa a 7-a a Ligii I, va fi condusă de o brigadă din Germania, care îl va avea la centru pe Wagner Lutz, au declarat, joi, agenţiei NewsIn, surse din cadrul Comisiei Centrale a Arbitrilor.

Lutz va fi asistat la cele două tuşe de compatrioţii săi Tobias Weiz şi Tobias Stieler.

Lutz are 46 de ani, dar nu este arbitru FIFA. El conduce partide din anul 1991 atunci când a arbitrat pentru prima dată un joc în 2. Bundesliga, apoi a fost promovat în Bundesliga în anul 1994. Centralul are la activ peste 240 de jocuri în toate eşaloanele din Germania şi este însărcinat de federaţie să formeze noi arbitri.

Pe de altă parte, o altă partidă din etapa a 7-a a Ligii I, dintre FC Vaslui şi FC Timişoara, va fi condusă de o brigadă din Austria cu Robert Schoergenhofer la centru, acesta urmând să fie ajutat de asistenţii Mario Strudl şi Daniel Bode.

Centralul austriac are 36 de ani, arbitrează din anul 1991 şi a primit ecusonul FIFA în 2007. El are la activ două partide ale naţionalei U19 a României, din preliminariile pentru Campionatul European din 2009, jocuri în care tricolorii au înregistrat o victorie cu Ţara Galilor (scor 3-2) şi o înfrângere cu Turcia (scor 1-2).

Partidele dintre Dinamo şi Unirea Urziceni, respectiv FC Vaslui şi FC Timişoara, vor avea loc duminică şi vor conta pentru etapa a 7-a a Ligii I.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite