FOTBAL: Unirea Urziceni - Celtic Glasgow 1-1, într-un meci amical

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Unirea Urziceni - Celtic Glasgow 1-1, într-un meci amical
FOTBAL: Unirea Urziceni - Celtic Glasgow 1-1, într-un meci amical

Campioana României, Unirea Urziceni, a terminat la egalitate, scor 1-1, cu vicecampioana Scoţiei, Celtic Glasgow.

Elevii lui Dan Petrescu au disputat o partidă de pregătire cu Celtic Glasgow, la baza de pregătire a echipei scoţiene. Meciul s-a terminat la egalitate, scor 1-1, după ce la pauză gazdele conduceau cu 1-0. Golul ialomiţenilor a fost marcat de Raul Rusescu, în minutul 50. Scorul a fost deschis de McDowan, în minutul 15.

La Unirea a debutat şi ex-rapidistul Vasile Maftei, folosit ca fundaş lateral dreapta, şi a jucat în primele 45 de minute fiind înlocuit cu Epaminonda Nicu. Evoluţia sa l-a mulţumit pe antrenorul Dan Petrescu. Echipa de start a ialomiţenilor a fost următoarea: Arlauskis - Maftei, Galamaz, Mehmedovic, Brandan - Pădureţu, Ricardo, Apostol, Frunză - Rusescu, Bilaşco. Au mai jucat: Nicu, Bordeanu, Fernandez, Onofraş, Todoran, Paraschiv, Matei, Dănălache, D. Stan, Marinescu.

Unirea Urziceni va juca luni, 20 iulie, cu Greenock Morton, din Liga a II-a scoţiană, iar ultimul meci este programat la 22 iulie, cu Plymouth, din eşalonul secund englez. Pe 23 iulie, ialomiţenii se întorc în ţară, urmând ca la 26 iulie să joace Supercupa României cu CFR Cluj.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite