FOTBAL: Unirea Urziceni - Oţelul Galaţi 2-3, într-un meci amical

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Unirea Urziceni - Oţelul Galaţi 2-3, într-un meci amical
FOTBAL: Unirea Urziceni - Oţelul Galaţi 2-3, într-un meci amical

Campioana României, Unirea Urziceni, a fost învinsă, vineri, cu scorul de 3-2 de Oţelul Galaţi, într-un meci de pregătire jucat pe stadionul Tineretului din Urziceni.

Oţelul a marcat prin Pena (19-penalty), Matei (41) şi Iorga (63), în timp ce pentru Urziceni au înscris Bilaşco (74-penalty) şi Onofraş (90). În prima parte a meciului, Unirea a ratat un penalty prin Onofraş.

Antrenorul Dan Petrescu a început meciul cu următoarea formaţie: Tudor - Nicu, Fernandes, Mehmedovic, Bordeanu - Pădureţu, Todoran, L. Marinescu, Onofraş - Dănălache, Semedo. Pe parcurs, au mai intrat Filla, D. Munteanu, Brandan, Ricardo, Frunză şi Bilaşco.

De partea cealaltă, Dorinel Munteanu a introdus în teren următorul 11: Kolev - Cârjă, Sârghi, Jelev, Sălăgean - Neagu, Giurgiu - Antal, G. Paraschiv, Matei - Pena. În partea a doua, gălăţenii au evoluat în formula: Baotic - Râpă, S. Costin, Pendija, Siminic - Viglianti, Mojsov - Iorga, Ibeh, Nikolic - Axente.

Formaţia Oţelul a fost însoţită la acest amical de aproximativ 50 de suporteri, care şi-au încurajat permanent echipa şi au aprins câteva torţe.

Antrenorul Unirii, Dan Petrescu, s-a declarat dezamăgit de rezultatul jocului, acuzându-şi elevii că echipa a primit trei goluri pe propriul teren şi a apreciat că evoluţia slabă a fost cauzată de zilele libere pe care aceştia le-au avut în ultima săptămână.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite