FOTBAL: Unirea Urziceni va fi sprijinită de Mircea Sandu să joace în Austria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul sportiv al Unirii Urziceni, Narcis Răducan, a declarat, luni, că a discutat cu preşedintele FRF, Mircea Sandu, despre posibilitatea ca ialomiţenii să dispute meciurile din Liga Campionilor în Austria, iar oficialul federaţiei l-a asigurat că îi va sprijini în demersul lor.

"Încă nu s-a hotărât unde vom juca în Liga Campionilor, dar noi suntem pregătiţi să jucăm în Ghencea. Regulamentul e ambiguu, dar ar fi bine să jucăm şi în Austria. Am avut o discuţie cu Mircea Sandu, iar dânsul ne-a confirmat că FRF ne va sprijini în cazul în care vrem să jucăm în străinătate. Ne punem speranţe în ajutorul dânşilor, mai ales că reţeta financiară ar fi una extraodinară dacă jucăm în Austria. Domnul Mircea Sandu ne-a asigurat de tot spijinul lui, însă cert este că nu putem juca pe terenul nostru", a spus Răducan.

Oficialul formaţiei din Urziceni a mai afirmat că sezonul care va începe va fi mult mai greu, mai ales că elevii lui Dan Petrescu vor fi angrenaţi în trei competiţii. Narcis Răducan susţine că ialomiţenii pot avea probleme, deoarece alte echipe au loturi de câte 30 sau 40 de jucători şi pot înlocui jucătorii accidentaţi.

Directorul sportiv al campioanei României a precizat că transferul lui Sorin Paraschiv nu este încă rezolvat, dar jucătorul a fost prezent la vizita medicală pentru că "aşa este normal". Referitor la alte transferuri, Răducan a spus că se poartă negocieri cu mai mulţi fotbalişti, dar nu este nimic sigur: "Zicu este unul dintre jucătorii doriţi de noi, dar în cazul lui discuţiile nu sunt la fel de avansate ca la Paraschiv. Oricum, sunt şanse mari că el să vină la noi. Mai sunt 2 sau 3 jucători pe care îi monitorizăm. Şi Maftei era pe lista lui Dan Petrescu, este un jucător care îi place. În cazul acestor jucători nu banii sunt problema, dar e greu de negociat pentru ei".

Jucătorii echipei Unirea Urziceni au efectuat luni-dimineaţă vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS). Noutatea de la vizita medicală a fost fundaşul central sloven Boris Mijatovic, care a fost transferat de la Rudar Velenje, acesta urmând să parafeze în curând contractul cu campioana României. De asemenea, la vizită a fost prezent şi Sorin Paraschiv, care şi-a reziliat contractul cu italienii de la Rimini şi este foarte aproape de un transfer la ialomiţeni. Sorin Rădoi şi Sorin Frunză nu au fost prezenţi la INMS, ei fiind învoiţi.

Lotul campioanei României va pleca într-un stagiu de pregătire la Poiana Braşov, în perioada 1-11 iulie, după care se va deplasa în Scoţia, unde va susţine cel de-al doilea cantonament al verii şi va susţine meciuri amicale cu FC Livingston, Ayr United, Celtic Glasgow şi Glasgow Rangers.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite