Echipele spaniole speră să joace, în grupele Ligii, cu „Unieras Urcicenin”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Echipele spaniole speră să joace, în grupele Ligii, cu „Unieras Urcicenin”
Echipele spaniole speră să joace, în grupele Ligii, cu „Unieras Urcicenin”

Astăzi, de la ora 18.00, ora Spaniei ( 19.00 ora României) are loc la Monaco tragerea la sorţi pentru faza grupelor Ligii Campionilor la fotbal.

România este reprezentată de o singură echipă, campioana de anul trecut, Unirea Urziceni, echipă calificată pentru prima dată în această competiţie şi doar la a doua participare în cupele europene.

În Spania, cele patru reprezentante ale ibericilor în această competiţie – FC Barcelona, Real Madrid, FC Sevilla şi Atletico Madrid, speră astăzi să aibă parte de o tragere la sorţi cât mai uşoară. Reprezentanţii celor patru cluburi îşi doresc ca tragerea la sorţi de astăzi de la Monaco să le aducă într-o grupă cât mai uşoară, din care să nu lipsească echipa antrenată de Dan Petrescu.

Pentru echipele spaniole, şi nu numai, surprinzătoarea campioană a României reprezintă o mare enigmă. Spaniolii ştiu atât de puţine lucruri despre echipa ialomiţeană încât nici denumirea clubului nu o cunosc pera bine.

“Cenuşăreasa oricărei grupe ar putea fi una dintre echipele debutante în această competiţie – Rubin Kazan din Rusia, Unieras Urziceni din România, Debrecen din Ungaria şi APOEL Nicosia”, notează site-ul televiziunii naţionale spaniole, TVE. Câteva rânduri mai jos, numele campioanei României este scris din nou greşit, de data asta altfel - Unirea Urcicenin.

De altfel, ziariştii spanioli nu se hotărăsc deloc cum să scrie numele echipei din România

Vezi pe adevarul.es cum au mai „pocit” spaniolii numele echipei româneşti.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite