FOTBAL: Meci demonstrativ al Universităţii Craiova la Turnu Severin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Mititelu, finanţatorul clubului de fotbal Universitatea Craiova, a declarat că formaţia sa va juca o partidă demonstrativă, la 1 decembrie, pe stadionul Municipal din Drobeta - Turnu Severin.

După ce a vizitat arena, el a spus: ''Am venit să văd stadiul lucrărilor de aici. Sunt din ce în ce mai încântat, deşi cu un ochi plâng şi cu unul râd. Uite că se poate, există oameni care au înţeles mult mai bine fenomenul. E o cinste mare pentru acest oraş, care, din punctul meu de vedere, are cel mai frumos stadion de fotbal din România. Până la finisarea lucrărilor de la arena din Bucureşti, cred că Municipalul este cea mai bună soluţie şi pentru echipa natională, pentru că respectă toate normele''.

În continuare, el a precizat: ''Universitatea este echipa Olteniei, are foarte mulţi suporteri la Severin, iar aceasta localitate se afla foarte aproape de Motru, de Gorj, dar şi de Dolj, iar craiovenii care iubesc echipa vor veni la Severin aşa cum veneau şi severinenii la Craiova''.

Mititelu a adăugat că pe acest stadion, care va avea şi nocturnă până la primăvară, formaţia sa va juca, la 1 decembrie, o partidă demonstrativă.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite