60% din români nu văd meciul Universitatea Craiova – Dinamo!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
60% din români nu văd meciul Universitatea Craiova – Dinamo!
60% din români nu văd meciul Universitatea Craiova – Dinamo!

Gică Popescu şi Mititelu au refuzat să le pună la dispoziţie „câinilor“ un teren de antrenament. Rivalitatea aspră dintre dinamovişti şi olteni, de la nivelul suporterilor, s-a transmis şi către conducători. Roş-albii merg astăzi în Bănie să caute gloria pierdută pe finalul sezonului trecut.

Planurile lor de preamărire au primit însă o lovitură încă din faşă. Antrenorul Dario Bonetti a dat ordin să i se găsească astăzi, chiar în ziua meciului, un teren

decent de antrenament în Craiova. Oficialii din „Ştefan cel Mare” au încercat să-i explice că acest lucru este mai greu, dată fiind imaginea proastă pe care o au „câinii” în acest oraş, dar italianul a insistat. Iar şefii au apelat la bunăvoinţa lui Mititelu.

„Nu, îmi pare rău, nu se poate să vă dau terenul central”, a fost răspunsul bosului de la Universitatea, care nu a dorit astfel să le creeze niciun fel de avantaj bucureştenilor.

Lăsaţi cu buza umflată de Mititelu, roş-albii au mers la Gică Popescu. „Vrem să ne pregătim şi noi pe terenurile de la şcoala ta de fotbal din Craiova”, a sunat solicitarea dinamoviştilor.

„Nu, n-aveţi cum, gazonul de acolo este destinat doar tinerilor noştri”, a spus „Baciul”. Acesta şi-a justificat apoi răspunsul: „Nu am vrut să se interpreteze în Craiova că eu ajut pe Dinamo”.

Asta deşi fostul căpitan al Barcelonei a avut o scurtă experienţă, în 2002, în „Ştefan cel Mare”. Până aseară, şefii „câinilor” nu găsiseră o arenă disponibilă să le găzduiască antrenamentul din această dimineaţă. O variantă posibilă pentru ei este stadionul „Extensiv”.

Craiova le bagă beţe-n roate dinamoviştilor

Lansarea postului Digi Sport n-a rezolvat problema microbiştilor. La fel ca GSP TV, noul canal transmite pe platforma digitală a celor de la Digi TV, dar şi în reţeaua de cablu RCS&RDS. Singurul avantaj este acela că Digi Sport este inclus în pachetul de bază şi recepţionarea sa nu necesită costuri suplimentare.

Şi Digi Sport, şi GSP TV au o acoperire de 40 la sută, aşa că majoritatea românilor nu văd opt din cele nouă meciuri ale etapei! Doar o partidă, cea transmisă de Antena 1, poate fi vizionată de toţi microbiştii.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite