FOTBAL: Ilie Năstase: "Univeristatea este a Craiovei, ce să căute la Severin"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tenismanul Ilie Năstase a declarat astăzi în Bănie că nu este de acord cu intenţia lui Adrian Mititelu de a muta echipa de fotbal Universitatea Craiova la Drobeta Turnu Severin.

„Nu e bine să mute echipa. Ştiu că au fost nişte discuţii între club şi Primărie dar poate se vor rezolva. Universitatea nu se poate identifica cu Drobeta Turnu Severin. Echipa este a Craiovei, a craiovenilor“, apreciează Ilie Năstase.

Gloria tenisului de câmp a ajuns în Craiova la ora 11:20 şi a fost primit cu aplauze de către consilierii locali în sala mare a Primăriei unde avea loc şedinţa ordinară pe luna octombrie. Ilie Năstase a primit titlul de cetăţean de onoare din partea primarului Antonie Solomon, hotărâre ce a fost luată în urmă cu două luni, în cadrul unei alte şedinţe a Consililui Local.

Tenismanul va juca mâine un meci demonstrativ cu Mansour Bahrami în Parcul Tineretului, inaugurat de municipalitatea weekend-ul trecut cu ocazia Zilelor Oraşului şi a concertului Michael Bolton. Parcul Tineretului dispune de patru terenuri de tenis amenajate la standarde europene.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite