Uniţi într-un egal tern

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Uniţi într-un egal tern
Uniţi într-un egal tern

Unirea Urziceni şi FC Timişoara au încheiat la egalitate derby-ul etapei a IV-a. Cu orgoliul rănit după înfrângerea din meciul cu Stuttgart şi cu o singură victorie în cele şase întâlniri directe de până aseară, Timişoara a venit cu gânduri mari în Bărăgan.

Dan Petrescu nici nu concepea să obţină alt rezultat în afara celei de-a treia victorii consecutive, după cele cu Rapid şi Steaua.

Meciul în sine a fost unul extrem de alert şi a semănat parcă cu o partidă de ping-pong, mingea ajungând cu o rapiditate incredibilă dintr-un careu în altul. Arman Karamian a plasat o lovitură de cap în poarta lui Arlauskis, dar reuşita armeanului a fost anulată pe motiv de ofsaid. Deaconu nu s-a lăsat impresionat nici de căderea lui Pădureţu în careul lui Pantilimon după un duel cu Nibombe, aşa că la cabine s-a intrat tot cu 0-0.

Repriza secundă a continuat în aceeaşi notă a echilibrului, doar că s-a jucat mult mai prudent, iar ocaziile de poartă au fost ceva mai rare. Bucur şi Arman Karamyan l-au întins totuşi serios pe Arlauskis, dar lituanianul a demonstrat că nu degeaba e considerat a fi unul dintre cei mai buni portari din Liga I, pentru ca Bilaşco să-l ţintească pe Pantilimon cu o lovitură de cap.

Marian Iancu s-a dezlănţuit împotriva arbitrului Deaconu. „Noi am cerut arbitri străini şi ni l-au dat pe acest străin de fotbal. De când jucăm cu Unirea, acest personaj ne-a mai arbitrat de trei ori şi ne-a dezavantajat de fiecare dată!” În semn de protest faţă de această delegare, timişorenii au jucat cu banderole albe pe braţ.

La meci a asistat şi noul preşedinte al CCA, Vasile Avram, care a luat loc la masa presei, printre jurnalişti.

Căpitanul bănăţenilor, Dan Alexa, a fost huiduit de spectatorii arenei „Tineretului” la fiecare atingere de balon.

Noua achiziţie a ialomiţenilor, ex-stelistul Antonio Semedo, a debutat aseară în tricoul Unirii.

0-0

Unirea: Arlauskis –Maftei, E. Nicu, B. Fernandes, Brandan –R. Gomes, Pădureţu (Dănălache 87) –S. Frunză, I. Apostol (D. Todoran 80), Rusescu –Bilaşco. Antrenor:  Dan Petrescu.

FC Timişoara: Pantilimon –Bonfim, Nibombe, Cisovski, Art. Karamyan –Alexa, Bourceanu – St. Stancu, Cl. Ionescu (Goga 78), Arm. Karamyan –Gh. Bucur (Borbely 90). Antrenor:  Ioan Ovidiu Sabău.

Eliminaţi: Alexa 84

Stadionul Tineretulu
i: 4.000

Arbitru: Alexandru Deaconu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite