Unireaaaaaa!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unireaaaaaa!
Unireaaaaaa!

Terorizaţi de DNA, hoţii fotbalului au lăsat cale liberă spre titlu unei echipe care a jucat doar pe teren. Urziceniul va fi cel mai mic oraş din Europa care va avea o echipă în Liga Campionilor!

Ultimele minute ale meciului Unirea - Steaua. E 1-1, iar pe stadion se anunţă că Braşovul a marcat cu Timişoara, campionatul nu mai avea cum să scape Urziceniului! Mihai Stoica e transfigurat, stă în faţa băncii tehnice cu mâinile împreunate, inima îi stă să sară din piept.

Dan Petrescu se aşază pe bancă, poate pentru prima dată în acest sezon, încercând să realizeze ce minune a făcut la Urziceni. Ultimul fluier a declanşat valul de bucurie. Meme aleargă ca un nebun de la un jucător la altul, Petrescu, la fel.
Campionii! Campionii!

Scena de premiere e instalată rapid,  iar jucătorii Unirii îşi primesc medaliile de campioni! Fotbaliştii sunt prezentaţi pe rând, finalul e al lui Mihai Stoica, al lui Dan Petrescu şi al căpitanului George Galamaz. Meme dă tonul: „Campionii! Campionii!”, iar refrenul e preluat de tot stadionul. Galamaz ridică trofeul, pe fundal pornesc artificiile.

Dan Petrescu era în delir la final: „Ne-am bucurat ca tăntălăii după meciul de la Timişoara şi mi-era frică de acest meci. Când a dat Stancu gol, chiar mă gândeam cât de crunt poate să fie destinul. Ne-a trecut glonţul pe la ureche, am jucat slab, dar până la urmă ce s-a întâmplat aici a fost un miracol.

E victoria jucătorilor, a patronului, a antrenorilor şi nu în ultimul rând a lui Meme, cu care am lucrat extraordinar”. Antrenorul a dedicat succesul familiei. „Pentru mama mea, pentru soţie, pentru fetiţele mele e această medalie”.

Mihai Stoica e gâtuit de emoţie. „Aşa sunt eu, mă exteriorizez, plâng de bucurie. E poate cea mai mare surpriză din fotbalul românesc. Le mulţumesc tuturor, familiei, jucătorilor, antrenorilor, dar cel mai mare merit e al patronului”, a explicat Meme.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite