Unirea, la duşul scoţian

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unirea, la duşul scoţian
Unirea, la duşul scoţian

Formaţia lui Dan Petrescu întâlneşte în această seară Glasgow Rangers în Liga Campionilor. Un rezultat pozitiv obţinut pe „Ibrox Park“ le-ar oferi românilor şanse importante de a ajunge în primăvara europeană, măcar în Liga Europa. 

Dan Petrescu şi elevii săi au ajuns, ieri, în jurul prânzului, la Glasgow şi s-au cazat la hotelul „Radisson“. Acolo ei au dat nas în nas cu Pink, cântăreaţa americană, care va susţine astăzi şi mâine două concerte în oraşul scoţian. Pink a părut deranjată de întâlnirea cu Galamaz şi compania şi a postat un mesaj pe Twitter: „Abia m-am târât în pat printre fotbalişti, după ce am parcurs un drum cu denivelări“. Dincolo de Pink, ialomiţenii au găsit la Glasgow o vreme ploioasă. Precipitaţii sunt anunţate şi la ora meciului din această seară.

Antrenorul „protestanţilor” consideră că Unirea este misterul grupei. „În privinţa lor am luat-o de la zero. Nu ştiam nimic despre această echipă, dar am făcut rost de câteva DVD-uri cu meciurile lor. Au jucat bine cu Stuttgart, meritau să câştige”, a spus Smith. Secundul acestuia este Ally McCoist, fosta mare glorie a fotbalului scoţian, marcator a 355 de goluri pentru Rangers. El şi Dan Petrescu ar fi putut fi adversari la „dubla” Steaua - Rangers din 1987, însă „Bursucul” n-a fost atunci decât în lot. „Îmi aduc aminte şi de meciul de pe Ibrox. Bătusem cu 2-0 acasă, însă returul a fost de necrezut: fanii, presiunea, Graeme Souness intrând la orice minge. Am fost norocoşi că Marius Lăcătuş a marcat primul gol şi ne-am calificat, deşi am pierdut cu 1-2”, a rememorat „Bursucul”.

Biletele Unirii au ajuns la soldaţii scoţieni

Rangers are 42.000 de abonaţi, faţă de cei 1.500 cu care se laudă Unirea. Lipsa suporterilor români a ajuns şi la urechile conducerii scoţienilor, Unirea anunţând că nu are nevoie de cele 1.200 de bilete rezervate oaspeţilor. Astfel, oficialii lui Rangers le-au donat Armatei, dorind astfel să mulţumească soldaţilor pentru serviciile aduse ţării. Biletele au fost înmânate joi, iar costul lor se ridică la 50.000 de lire sterline.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite