FOTBAL: Hizo: "Avem un meci greu cu Unirea Alba Iulia"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Hizo: "Avem un meci greu cu Unirea Alba Iulia"
FOTBAL: Hizo: "Avem un meci greu cu Unirea Alba Iulia"

Viorel Hizo, antrenorul echipei de fotbal Rapid Bucureşti, a declarat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că meciul de vineri, cu Unirea Alba Iulia, este greu, dar speră să obţină toate cele trei puncte puse în joc.

''Avem un meci greu cu nou-promovata Unirea Alba Iulia. Rapid vine după două eşecuri, în campionatul intern, deşi jocul giuleştenilor a arătat destul de bine, în primele trei etape'', a declarat Viorel Hizo.

În continuare, el a precizat: ''În primele meciuri din acest campionat, Rapid a avut foarte multe situaţii de gol, dar nu a reuşit să le concretizeze. Cu mai multă concentrare, în fazele de finalizare, Rapid putea să câştige ultimele două partide''.

Întrebat dacă ţine legătura cu finanţatorul grupării giuleştene, George Copos, tehnicianul a menţionat: ''Zilnic, vorbim de 3-4 ori despre evoluţia echipei''.

În altă ordine de idei, Hizo a mai spus că după rezultatele negative din etapele cu numerele doi şi trei, nu îşi simte postul de antrenor principal ameninţat, iar atmosfera din vestiar este bună.

În legătură cu eventuale noutăţi în lotul fotbaliştilor de la Rapid Bucureşti, Viorel Hizo a spus la conferinţa de presă, care a avut loc la Baza sportivă Pro Rapid: ''Până la data de 10 septembrie 2009, orice este posibil''.

Vineri, 21 august, în cadrul etapei a 4-a a Ligii I la fotbal, de la ora 20,00, Rapid Bucureşti primeşte pe teren propriu replica formaţiei Unirea Alba Iulia.

AGERPRES

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite