Un nigerian, condamnat la trei ani de închisoare pentru bişniţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După cele două suportere olandeze arestate pentru că făceau reclamă mascată unui producător de bere pe stadionele din Africa, un nigerian a fost condamnat la trei ani de închisoare pentru posesie ilegală de bilete la meciurile de la Cupa Mondială.

"El a fost găsit vinovat de posesie ilegală de bilete şi a fost condamnat la trei ani de închisoare, fără a exista posibilitatea de plăti o amendă ", miercuri seară, la Pretoria, a anunţat purtătorul de cuvânt al Poliţiei, Sally de Beer.

Bărbatul a fost arestat, duminică, la Pretoria, după ce a atras atenţia poliţiei asupra sa printr-un comportament ciudat. Poliţiştii au găsit la el 30 de bilete achiziţionate pe internet pe numele a două persoane, însă adresele acestora nu au putut fi verificate.

Cincizeci şi şase de tribunale speciale au fost înfiinţate pentru a lua decizii cât mai rapid în privinţa delictelor legate de Cupa Mondială din Africa de Sud.

Africa de Sud, care estimează că în timpul Cupei Mondiale în ţară se vor afla aproximativ 300.000 de turişti, a cheltuit 4,6 milioane de euro pentru a deschide aceste tribunale în cele nouă oraşe ce găzduiesc meciuri la Cupa Mondială.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite