Umor englezesc: “Cole a profitat din plin de pasa horror a lui Octavian «Abduran»”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa engleză a făcut haz de necazul Stelei de pe "Anfield". The Sun a catalogat drept „horror” pasa greşită de Abrudan, pe care l-au rebotezat „Abduran”, la golul lui Joe Cole din secunda 28.

„Joe Cole a ajutat-o pe Liverpool să înceapă fulgerător Liga Europa, marcând primul său gol pentru echipă la doar 25 de secunde de la start. Cole a arătat de ce a fost luat de la Chelsea, profitând la maximum de pasa horrror înapoi a lui Octavian Abduran”, au scris cei de la The Sun.


Altă publicaţie engleză, aceeaşi batjocură. Într-un articol intitulat de Mirrorfootball.co.uk „10 lucruri pe care le-am învăţat în Red Bull – Manchester City şi Liverpool – Steaua”, steliştii sunt subiect de bancuri:

„Joe Cole a marcat după 26 de secunde. Ultima dată când s-a mişcat atât de repede a rămas fără permis!” sau „Cât de curajoasă e Steaua să ţină în lot un jucător cu numele Kapetanos şi să nu-l pună Kapitan”, au fost ironiile englezilor.

Există însă şi o urmă de respect pentru efortul lui Tănase şi compania. „Steaua nu a fost o sperietoare pentru Liverpool, dar a avut ameninţare, determinare şi ritm şi a încercat de fiecare dată să prindă Liverpool pe contra-atac”, au scris cei de la BBC. The Mirror îşi mai spală din păcate şi recunoaşte că scorul a fost puţin nedrept: „Poate scorul e puţin cam măgulitor pentru Liverpool, dar echipa a meritat victoria. Pentru antrenorul lor, în primul rând, care a demonstrat că poate învinge, indiferent de jucătorii pe care îi are în echipă”

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite