„Ultimul meci!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Revenit pe teren după o pauză de aproape un an, „Munti“ spune că se retrage din nou, fiind nemulţumit de felul în care au jucat ieri elevii săi de la Cluj. Dorinel Munteanu este liderul de selecţii al echipei naţionale a României, cu 134 de prezenţe sub tricolor.

La 40 de ani împliniţi, Dorinel Munteanu a revenit pe gazon după o absenţă de aproape un an. Antrenorul-jucător al celor de la Universitatea Cluj a evoluat timp de 90 de minute în meciul pe care ”şepcile roşii” l-au pierdut în deplasarea de la Mioveni (1-0), în etapa a noua a ligii secunde. Fostul internaţional a fost însă extrem de dezamăgit de prestaţia elevilor săi şi ne-a declarat, în exclusivitate, că este decis să renunţe la cariera de jucător, urmând să se concentreze pe antrenorat.

Adevărul: Ai revenit cu ghinion...

Dorinel Munteanu: Da, aşa este! Din păcate, n-a fost să fie. Am jucat extrem de slab. Nici nu-mi pot explica exact ce s-a întâmplat cu jucătorii mei.

Ai jucat 90 de minute, deşi spuneai înainte de partidă că nu poţi duce un meci întreg.

Ştiu, dar nu am avut alternative. Am tras de mine. A trebuit să rămân pe teren, să încerc să-i mobilizez pe băieţi cumva, dar nu am reuşit.

Vei evolua constant?

Sincer, după ce s-a întâmplat astăzi (n.r. - ieri) aici, la Mioveni, cred că acesta a fost ultimul meu meci.

Nu crezi că e doar o vorbă spusă la supărare?

Nu este! Sunt foarte dezamăgit de echipă. Trebuie să o iau de la zero, cum s-ar spune, şi nu pot să mai continui şi în vestiar şi pe teren. Voi începe reconstrucţia echipei. Este de neconceput ca eu, la 40 de ani, să alerg şi să muncesc mai mult decât alţii mai tineri. Asta a fost pentru mine ...

Îţi este mai greu la ”U” decât ţi-a fost la CFR, la FC Argeş sau la Vaslui?

Da, mult mai greu, tocmai de accea voi încerca să mă axez pe partea de antrenorat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite