Ultimul meci al lui Uhrin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CFR Cluj a câştigat partida de pe teren propriu cu FC Vaslui, 3-0, Alcantara, Yssouf Kone şi Panin marcând golurile care îi asigură oarece linişte consilierului sportiv. Antrenorul oaspeţilor, Viorel Moldovan, a înregistrat prima înfrângere de când a preluat echipa.

Vasluienii au anunţat înaintea partidei că îşi vor vinde scump pielea la Cluj. Au intrat bine în joc, au pus stăpânire pe mijlocul terenului încă de la început şi Wesley a şutat în minutul 3 în braţele lui Stăncioiu, titular din nou, după gafele lui Nuno Claro de la Craiova. Cei care au avut însă şansa de a deschide scorul au fost campionii, prin fundaşul central Hugo Alcantara, care a recidivat după reuşita de la Craiova.

Brazilianul a reluat în plasă din trei metri, după o centrare bună a lui Deac, la care moldovenii nu au avut nicio reacţie. Vasluienii au replicat prin Wesley, care a executat o lovitură liberă de la 25 de metri, dar şutul modest nu i-a pus probleme mari lui Stăncioiu.

Minutul 33 a adus prima acţiune frumoasă a clujenilor, când Flores, pentru prima oară folosit pe postul de mijlocaş la închidere, a ieşit din dispozitiv şi i-a pasat excelent lui Kone, dar ivorianul a reluat slab, în braţele lui Kuciak.

Deac, marea surpriză

Ciprian Deac, titularizat surprinzător de Uhrin, a reuşit o partidă excelentă, fiind alături de Viera cel mai bun fotbalist al partidei. Tânărul mijlocaş a creat o fază frumoasă în minutul 59, i-a pasat excelent lui Kone, care a şutat la trei metri pe lângă buturile formaţiei lui Viorel Moldovan. Peste doar un minut, defensiva vasluienilor a clacat surprinzător, iar Kone a fost lăsat practic să dribleze portarul şi apoi să şuteze în poarta goală pentru 2-0.

Moldovan a schimbat imediat introducându-l pe Burdujn în locul lui Pavlovici pentru a aduce prospeţime în atacurile timide ale echipei sale. Câteva minute mai târziu, Kone a ratat o oportunitate uriaşă de a marca, însă, singur cu portarul, a şutat din unghi la câţiva metri peste poartă.

La ultima fază a meciului, Panin a executat perfect o lovitură liberă de la 20 de metri şi a dus scorul la unul de neprezentare. În urma victoriei cu 3-0, Uhrin şi-a salvat scaunul, dar jocul echipei nu este unul liniştitor pentru etapele care urmează.

CFR Cluj 3

CFR Cluj: Stăncioiu- Viera, Galiassi, Alcantara, Panin - Dani, Flores, Cilio, Deac (78 Mara) - Dubarbier (84 Peralta), Y. Kone (90+1 Traore).
Antrenor: Ales Jindra

FC Vaslui 0

FC Vaslui: Kuciak - Luz, Farkas, Cânu, Akapo - Pavlovici (63 Burdujan), Genchev, Milisavjevici, Kirovski (71 Temwanjera) - Ljubinkovici, Wesley (67 Gheorghiu).
Antrenor: Viorel Moldovan

Au marcat: Alcantara 17, Y. Kone 61, Panin 90+3

Stadion: Dr. Costantin Rădulescu

Spectatori: 15.000

Arbitru: Cristian Balaj

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite