Ultimatum pentru Hagi. Vezi în ce condiţii va fi demis!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cotidianul turc Star notează, luni, că tehnicianul Gheorghe Hagi va fi demis de la gruparea Galatasaray în cazul în care echipa din Istanbul va fi eliminată din Cupa Turciei, după manşa secundă a optimilor de finală, cu Gaziantepspor, programată la 2 martie.

Star scrie că dacă Galatasaray va renunţa la serviciile lui Hagi, prima variantă pentru postul de antrenor ar fi fostul selecţioner al Turciei, Mustafa Denizli. "Soarta lui Hagi depinde de returul cu Gaziantepspor din Cupa Turciei (n.r. - în tur, Galatasaray a fost învinsă în deplasare, cu scorul de 3-2). Scaunul lui Gheorghe Hagi se clatină", menţionează sursa citată.

Internethaber.com notează că faptul că Galatasaray nu joacă fotbalul dorit, în ciuda achiziţiilor făcute în această iarnă, a făcut să crească posibilitatea ca gruparea să renunţe la serviciile lui Hagi la sfârşitul sezonului. Site-ul turc precizează că preşedintele clubului Galatasaray, Adnan Polat, a discutat deja cu tehnicianul german Christoph Daum, care ar fi încântat de un angajament în Turcia.

Echipa Galatasaray, antrenată de Gheorghe Hagi, a egalat propriul record de zece înfrângeri înregistrate într-un sezon, după ce a pierdut, sâmbătă, scor 0-1, partida cu Gaziantepspor, din etapa a XXI-a a campionatului Turciei.

Galatasaray a mai înregistrat zece înfrâgeri într-un sezon în 1969/1970 (locul 7 în clasamentul final), în 1981/1982 (locul 11) şi în 2003/2004 (locul 6).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite