Ultima nebunie: Becali vrea ca Steaua să fuzioneze cu Unirea Urziceni

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unirea Urziceni ocupă primul loc în Liga 1 după victoria cu 1-0 din meciul cu Dinamo. Steaua este departe de cupele europene însă patronului din Ghencea i-a venit o idee. Ce-ar fi ca Steaua să fuzioneze cu Unirea şi echipa lui Becali să joace în Liga Campionilor?

"Eu cred că Unirea va fuziona cu Steaua la sfârşitul campionatului. Nu se compară Becali cu Bucşaru pentru că unul e dator la celălalt şi când e dator, merge o fuziune. În inerţia declaraţiei lui Dan Petrescu, spun şi eu că am auzit despre o fuziune între Unirea şi Steaua Bucureşti", a spus Marian Iancu la Sport.ro.

Alte ştiri:
adevarul.es: Madridul întreabă fanii despre "fratele de sânge" al lui Becali
Gigi Becali: "Nu am discutat cu niciun antrenor, dar mai am timp!"
Gigi Becali a fost prezent la antrenamentul echipei Steaua
Ioan Becali: "Dan Petrescu nu va fi antrenorul echipei Steaua!"


"Eu mă gîndesc şi la astfel de posibilităţi, dar mai trebuie să vrea şi cei de la Urziceni. Să se termine campionatul şi apoi mai discutăm. Încă nu am vorbit cu Bucşaru, pentru că ascultă DNA-ul şi ar putea interpreta. Dacă se face fuziunea, vine şi antrenor, vin şi jucători, absolut tot. Ar putea să se facă prin absorbţie. Eu sunt mort fără Liga Campionilor. Steaua tot în Liga Campionilor va juca, cu Dan Petrescu antrenor, să moară toţi duşmanii", a comentat Gigi Becali la Fanatik Show.

Mihai Stoica a intervenit la GspTv şi a negat cu vehemenţă ideea avansată de patronii Stelei şi a lui FC Timişoara. "Nu stiu cum isi permite domnul Marian Iancu sa faca asemenea declaratii. Vrea să creeze o diversiune. Nu vom fuziona cu nimeni iar la Timişoara o să ne aştepte un meci infinit mai greu decât cel cu Dinamo!"

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite