FOTBAL: Steaua a pus în vânzare biletele pentru returul cu Ujpest

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL:  Steaua a pus în vânzare biletele pentru returul cu Ujpest
FOTBAL: Steaua a pus în vânzare biletele pentru returul cu Ujpest

 Clubul Steaua a pus în vânzare, luni, tichetele de acces pentru partida cu Ujpest, din turul 2 preliminar al Ligii Europa. iar fanii grupării din Ghencea care vor dori să asiste la meci vor trebui să plătească biletele în moneda naţională a Ungariei, informează site-ul oficial al roş-albaştrilor.

Astfel, preţul unui bilet pentru fanii stelişti este de 2.500 de forinţi (n.r. aproximativ 40 de lei) şi plata se face doar în moneda naţională a Ungariei. Suporterii care doresc să achiziţioneze bilete pentru acest meci o pot face luni, între orele 12:00-20:00, şi marţi, între orele 10:00-20:00 la casele de bilete ale stadionului Steaua.

Pentru fiecare bilet cumpărat, solicitantul va trebui să prezinte o copie după cartea de identitate. Deocamdată, oficialii Stelei nu au precizat care este numărul de bilete disponibil pentru fanii care vor să meargă în Ungaria. 

Şefii de galerie ai Stelei încă nu au stabilit care este numărul fanilor care vor face deplasarea în Ungaria, dar în cursul zilei de marţi aceştia vor avea o întâlnire cu oficialii clubului pentru a stabili detaliile organizatorice.

Steaua va întâlni joi pe Ujpest, de la ora 20:45 (ora României), pe stadionul Szusza Ferenc din Budapesta, în turul 2 preliminar al Ligii Europa. În tur, echipa antrenată de Cristiano Bergodi a învins cu 2-0.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite