Steaua - Ujpest / Bergodi: "Mai am semne de întrebare"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steaua - Ujpest / Bergodi: "Mai am semne de întrebare"
Steaua - Ujpest / Bergodi: "Mai am semne de întrebare"

Italianul debutează azi la Steaua, într-un meci cu maghiarii de la Újpest ce se anunţă încins în tribune. Tehnicianul nu va miza din primul minut pe Grzelak, Bibişkov sau Tininho, nepregătiţi fizic. Antrenorul Stelei recunoaşte că modul în care s-au făcut achiziţiile nu este cel mai profesionist cu putinţă.

Mai citeşte şi:
Cristiano Bergodi nu menajează niciun jucător la antrenamente
Becali: "Prima pentru meciul cu Ujpest? Prima la dreapta!"
6.000 de bilete vândute pentru meciul Steaua - Ujpest

Cristiano Bergodi a vorbit deschis, ieri, atât despre meciul cu Újpest din această seară, cât şi despre problemele cu care s-a confruntat de când este antrenorul Stelei.

„Trebuie să ne calificăm, iar dacă ne gândim că cei de la Újpest au pierdut cu Pandurii într-un meci amical, facem o primă mare greşeală. Eu vreau să scoatem un rezultat care să ne avantajeze. Nu vreau să dau un pronostic. Ce să fac, să mă apuc că zic să vom câştiga acum cu 3 sau 4 la 0? Nu e corect!”, a spus tehnicianul italian, care s-a decis şi în privinţa echipei de start pe care o va trimite azi în teren: “Mai am doar câteva semne de întrebare. Nu ştiu încă cine va fi fundaş dreapta, în condiţiile în care Golanski e suspendat. Nu ştiu dacă ar fi fost mai bine să îl păstrez şi pe Daniel Bălan. El a avut o ofertă şi l-am lăsat să plece, atât. E greu de decis şi cine va intra în poartă. Dacă patronul a zis că vrea să joace Tătăruşanu e treaba lui, poate face acest lucru pentru că bagă banii. Va exista întotdeauna comunicare între noi, dar numai antrenorul va decide cine va evolua”.

A luat mereu jucători de pe DVD-uri

Italianul speră ca fanii să nu-l mai conteste pe patron, aşa cum s-a întâmplat la meciul de prezentare cu Gençlerbirligi. “Ei trebuie să înţeleagă că dacă fac în continuare scandal nu se poate face treabă. Nu pot să fac de fiecare dată un apel la fani. Eu nu pot garanta rezultate, dacă nu avem sprijinul lor”, a precizat Bergodi, care s-a referit şi la modul în care s-au făcut achiziţiile la echipă. “

Într-adevăr, această metodă cu DVD-urile nu este cea mai profesionistă, aici fostele glorii au dreptate, dar suntem în România, nu la Real Madrid, e greu să ai scouteri peste tot. Eu sunt un om modest, dar de pe DVD ­i-am adus pe Tony, Didi, Dani şi Galiassi la CFR Cluj, dar şi pe Cesinha la Rapid. Pe unii i-am văzut doar o dată, iar primii au luat şi titlul la Cluj. Trebuie să ai şi ochi pentru jucători când te uiţi la DVD. Există şi riscuri, te poţi trezi şi cu câte un elefant la echipă”, a spus tehnicianul.

Altfel, astăzi sunt aşteptaţi la Bucureşti circa 1.000 de fani maghiari, motiv pentru care Jandarmeria şi Poliţia vor mobiliza 700 de oameni la meci. “Vom avea şi trei vorbitori de limbă maghiară, care le vor descifra bannerele. Nu vor avea voie să intre pe stadion nici cu steagul Ungariei Mari”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, Marius Militaru.

image



Steaua se vede în Liga Campionilor!

Steaua se confruntă cu o criză economică fără precedent, iar Gigi Becali încearcă prin orice metode să reducă cheltuielile. Ultima găselniţă a clubului din Ghencea este însă cu adevărat deosebită. Pentru a nu mai risipi bani în plus cu tipărirea biletelor, oficialii roş-albaştri au folosit, pentru meciul de prezentare cu Gençlerbirligi, dar şi pentru cel de astăzi cu Újpest, tichetele de anul trecut utilizate în grupele Ligii Campionilor.

Astfel, s-a ajuns în situaţia în care, deşi meciul este transmis de Antena 1, pe spatele biletelor apare fostul deţinător al drepturilor TV pentru Ligă, Pro TV. „Acestea ne rămăseseră pe stoc şi să ştiţi că şi biletele costă mult. Din august vom remedia situaţia”, a explicat Bobby Durbac, directorul de mar­keting al Stelei.

image



Biletele au atât pe faţă, cât şi pe verso însemnele Ligii Campi­onilor, deşi Steaua evoluează anul acesta doar în Liga Europa

Meciuri disputate în turul doi preliminar Liga Campionilor

FK Skopje (Macedonia) - Bate Borisov (Belarus) 0-2

Pyunik Erevan (Armenia) - Dinamo Zagreb (Croaţia) 0-0

Ekranas (Lituania) - FC Baci (Azerbaidjan) 2-2

Streymur (I-le Feroe) - Apoel Nicosia (Cipru) 0-2

Rhyl (Ţara Galilor) - Partizan Belgrad (Serbia) 0-4

Meciuri disputate în turul doi preliminar Liga Europa

Silema (Malta) - M. Netanya (Israel) 0-0

Crusaders (Irlanda de Nord) - Rabotniki (Macedonia) 1-1

Kapetanos a semnat contractul

Atacantul Pantelis Kapetanos a semnat un nou contract cu roş-albaştrii, urmând să încaseze 120.000 de euro pe an şi o primă consistentă de instalare. Sezonul trecut, grecul a avut un salariu de 200.000 de euro.

image



După Steaua, următoarele echipe care vor intra în lupta pentru Europa sunt Timişoara şi Vaslui. Bănăţenii vor întâlni pe Şahtior Doneţk, Sporting Lisabona, Panathinaikos, Celtic Glasgow sau Anderlecht, în tentativa lor de a ajunge până în grupele Ligii Campionilor.

Apoi, moldovenii de la FC Vaslui vor intra în turul trei preliminar al Ligii Europa, unde vor întâlni aceiaşi posibili adversari ca cei ai Stelei. În schimb, în turul patru preliminar, FC Vaslui, neavând un coeficient atât de bun ca Steaua, va da piept cu adversari mult mai puternici.

image
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite