FOTBAL: Bergodi: "Cu Ujpest va fi un meci de orgoliu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Bergodi: "Cu Ujpest va fi un meci de orgoliu"
FOTBAL: Bergodi: "Cu Ujpest va fi un meci de orgoliu"

Cristiano Bergodi a vorbit astăzi despre  problemele cu Kapetanos dar şi despre cine este înlocuitorul lui Golansky în jocul cu Ujpest. Italianul vrea să se întâlnească cu fanii pentru a-i convinnge să revină lângă jucători.


"Este un meci greu, un meci de Liga Europei. Am mare încredere în ce am făcut până acum. Sunt liniştit pentru că am lucrat bine şi am încredere în ceea ce facem mâine. Ştiam că Golansky este suspendat dar l-am folosit în amicale că este jucător de bază. La antrenemante, lucrez cu fiecare jucător. Probabil în locul lui va fi un jucător tânăr, dar nu ştiu cine. Kapetanos, situaţia delicată dar cred că nu vor fi probleme pentru mine. Sper că va juca. Nu-mi fac probleme în privinţa lui. Din punct de vedere contractual sper ca problemele să se rezolve şi să semneze prelungirea contractului. Cred că până la urmă va juca cu Ujpest. Ştiu că îi avem numai pe Bogdan Stancu şi Surdu dar nu-mi fac probleme ", a spus Cristiano Bergodi.

Italianul a mai spus că va avea o întâlnire cu suporterii pentru ca aceştia să revină lângă jucători. "Sperăm să avem o discuţie lămuritoare cu suporterii azi că avem nevoie de ei. Este greu ca echipa să se dăruiască pe teren, dacă nu e susţinută de fani. Jucătorii şi patronul au nevoie să ştie că suporterii sunt alături de ei. Nu putem juca mereu cu presiunea fanilor asupra noastră, asta a fost şi problema anului trecut. Şi în Italia este greu pentru echipe să joace fără suporteri. Suporterii să stea alături de jucători", a mai declarat Bergodi.

Antrenorul Stelei s-a referit şi la întâlnirea de mâine, cu Ujpest. "Este primul meci pentru mine şi este greu. Am mare încredere în ceea ce am făcut până acum cu băieţii. Am lucrat foarte bine şi întâlnim o echipă bună. Va fi un meci de orgoliu, între o echipă din România şi una din Ungaria. Facem o mare greşeală dacă nu ne concentrăm. Chiar dacă Ujpest a pierdut cu Pandurii, a fost doar un meci amical. În mare parte m-am hotărât asupra primului "11". Nu pot să vă spun cine joacă sau cine nu joacă, cei tineri sau cei cu experienţă. E normal ca Gigi Becali să spună cine îi place şi cine nu, dar eu hotărăsc cine joacă", a declarat italianul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite